Marketing, Branding, PR si Advertising cu BV Business Center

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2293

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca firmele au devenit mult mai selective si mult mai atente la produsele pe care le achizitioneaza cat si la companiile ce ofera prestari de servicii, centrul de afaceri BV Business Center a creat datorita experientelor cat si numarului mare de parteneri externi, noul departament de marketing adaptat la sistemele de dezvoltare Europene, oferind in cadrul acestuia, un standard ridicat de servicii de marketing complete.

Printre serviciile oferite de catre specialistii nostrii enumeram principalele puncte forte ale acestui departament: Marketing,Branding- Rebranding, cat si servicii de PR si Advertising.

Pentru ca obiectivul nostru este realizarea de parteneriate cu clientii nostri, creand pentru ei mai multa valoare decat cea asteptata, prin serviciile oferite de catre noi veti atinge mai usor obiectivele globale de vanzari, marketing si promovare pentru a putea supravietui pe piata castigand timp pretios si reducand astfel o mare parte din cheltuieli.

Santem sprijinul companiilor, si dorim sa inspiram oamenii sa contribuie alaturi de noi la transformarea societatii cat si la imbunatatirea afaceriilor din Romania in beneficiul generatiilor de azi si viitoare.

Importanta unei imagini puternice pe piata doar de tine depinde!