Beneficiile reale ale foliilor auto Llumar oferite de KangAutomotive

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBucuresti, folie auto
Ultima actualizareLuni 21 noiembrie 2016
Vizualizari1015

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stiu cat de important este pentru multi detinatori de automobile, aspectul masinii dar mai ssiu ca nu toti sunt interesati ddoar de acest aspect ci au ca obiective si asigurarea sanatatii familiei, siguranta personala si a bunurilor, oferirea conditiilor ergonomice pentru cei ce lucreaza cu atumobilul, o calatorie confortabila sau un plus de discretie. Toate aceste nevoi pot fi indeplinite de aplicarea unei folii auto Llumar Kang Automotive dar inainte de a te hotara sa aplici folie pe geamurile masinii tale, conorm legii 9020/11.09.2010 trebuie sa te asiguri ca: in primul si primul rand folia trebuie sa fie omologata si autorizata de catre RAR, in al doilea rand si atelierul unde se monteaza folia trebuie sa fie autorizat de catre Registrul auto Roman pentru montajul foliilor auto.

In consecinta, KangAutomotive, cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, este un service autorizat RAR cu numarul 479/2014 pentru aplicare de folii auto omologate si deasemenea certificate de Lllumar petru plicarea de folie auto. Dupa aplicarea foliei auto, KangAutomotive va elibereaza un certificate de garantie pentru folia auto si un certificat de conformitate pentru a nu risca pierderea talonului. Important este ca si echipa/lucratorul care iti aplica folia sa fie autorizat. Foliile auto Llumar vor creste performantele masinii tale si vor imbunatati confortul si conditiile ergonomice, instantaneu. Va voi prezenta in continuare ce fac in realitate foliile solare, pentru a stii ce avantaj poti avea de pe urma caracteristicilor acestora si beneficiile pe care le ofera.

Iata 4 beneficii reale pe care le obtinem cand montam o folie auto:

1. Respingerea energiei solare
Foliile auto LLumar blochează peste 99% din razele UV.

2. Eleganta obtinuta
Este unul dintre cele mai elegante metode de tunning si unul dintre cele mai accesibile financiar care se poate aduce unui autoturism.

3. Siguranta oferita autoturismului
Asta inseamna ca, un hot daca nu vede ce se afla pe bancheta din spate, niciodata nu va actiona '' orbeste '' fara sa fie sigur daca merita riscul sau nu. In concluzie, daca un hot trece pe langa masina dvs. iar aceasta are folie auto, mai mult ca sigur va scapa nevatamata.

4. Rigiditatea crescuta a geamului pe care se aplica folia
Geamul respectiv devine de 2 ori mai rezistent cu folie auto solara si de pana la 10 ori cu folie auto de securitate.

Daca alegeti sa faceti montajul in atelierul nostru situat pe Calea Grivitei 174 A, la sfarsit veti primi un certificat de garantie si o declaratie de conformitate unde se precizeaza numele firmei ce a efectuat montajul, numarul autorizatiei R.A.R. si datele de identificare a autovehiculului dvs.

www.kangautomotive.ro