Romania reprezentata de sportivii academiei de dans Ars Nova la Midanza Dance Expo din Milano

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2123

Voteaza & Distribuie

Descriere

40 de seriale SF

Serialele SF au fost intotdeauna o atractie pentru pasionatii genului si nu numai, atat pentru efectele speciale, cat si pentru ideile futuristice descoperite in episoadele lor.

Un eveniment care va pune la dispozitia tuturor fanilor si nu doar un bogat sortiment de cursuri, seminarii, auditii, spectacole, conferinta MIDANZA Dance Expo organizat la Milano, in Parcul Novegro v-a avea loc intre 27 si respectiv 29 Noiembrie 2009.

Studioul de dans Ars Nova isi face prezenta in cadrul acestui eveniment cu un numar de cinci sportivi talentati si anume: Luana Chebeleu, Patricia Teusdea, Nagy Kira, Bar Alexandra, Abrudan Miriam, lot condus de Teodora Lazuran la urmatoarele categorie Baby si Junior sectiunea Fantasy.

Evenimentul va permite celor mai importanti furnizori din industria de dans o oportunitate pentru a schimba experiente noi si de a impartasi noile stiluri si tendinte, imbogatit cu evenimente originale si incitante pentru dans.

Participantii la acest eveniment de prestigiu variaza de la scolile de dans la colegii, promotori de concursuri de dans pentru profesionistii cat si producatorii de echipamente audio-vizuale, asociatii culturale.

In cadrul evenimentului se vor organiza urmatoarele: 5 concursuri principale in urma carora castigatorii vor fi selectati pentru a participa la cel mai de anvergura concurs international „American Idol", mai mult de 80 de cursuri in urmatoarele categorii, balet, jazz liric, jazz modern, contemporan, hip-hop, dans, tango, dans tribal, funky jazz, belly-dance, jazz, salsa, rumba, cat si mai mult de 30 de spectacole, prelegeri, cat si demonstratii alaturi de dansatori profesionisti si coreografi celebri.

De asemenea in cadrul evenimentului vor avea loc si o serie de conferinte avand pricipalele teme istoria dansului, medicina dansului, dansul si arta, cat si tehnici, stiluri si tendinte viitoare de dans.

Le uram mult succes fetelor!