Fluctuatiile in greutate ale vedetei Oprah Winfrey

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2287

Voteaza & Distribuie

Descriere

S-au publicat o gramada de materiale despre cum a slabit Oprah Winfrey: sfaturi, retete, motivatii, secretele eterne din lumea vedetelor. Insa e perfect normal sa facem cunoscut si cum a pus Oprah la loc kilogramele.


Un mare tam-tam s-a iscat cand Oprah a dat un interviu marturisind ca are sentimente se vinovatie referitor la greutatea ei."Sunt foarte suparata. Mi-e rusine de mine. Nu pot sa cred ca dupa atatia ani, atatea lucruri pe care le stiu, inca mai vorbesc despre greutatea mea. Ma uit la mine slaba si ma intreb cum de am lasat ca toate astea sa se intample din nou", declara Oprah intr-o revista.


Oprah WinfreyOprah Winfrey


Pe parcursul intervievarii, Winfrey, marturiseste greutatile prin care a trecut pentru a se mentine in forma si cum s-a intamplat sa se ingrase 18 kilograme peste cele 72 de kg, greutatea pe care a dobandit-o cu greu in 2006.Povestea lui Oprah cu kilogramele in plus a fost despicata in toata mass-media. Metoda sa a fost adoptata de zeci de mii de femei care credeau cu tarie in ea.Avand in vedere situatia vedetei americane se poate concluziona ca, oricare ar dieta tinuta, nu trebuie sa se exagereze niciodata si nici sa asteptam miracole peste noapte.


Putem reusi sa ne atingem scopul cu perseverenta, dar sa ajungem silfide daca genetica spune altceva e foarte putin probabil.