Cum să îți creezi un magazin online perfect

Cum să îți creezi un magazin online perfect

Detalii

CategoriiIT
Taguriimplementare erp
Ultima actualizareLuni 18 octombrie 2021
Vizualizari105

Voteaza & Distribuie

Descriere

Începerea unei afaceri în mediul online este relativ ușoară. Există o multitudine de servicii de comerț electronic disponibile, dintre care majoritatea elimină lansarea unui magazin online în favoarea unei platforme de ecommerce precum eMAG, elefant.ro etc. Cu toate astea, crearea unui magazin online propriu este cea mai bună varianta atunci când vrei să vinzi și în mediul online.

Pentru a te ajuta să creezi un magazin online perfect, iată 4 lucruri de care ar trebui să ți cont:

1. Găzduirea si numele domeniului
Un site web de comerț electronic începe cu găzduirea domeniului. Numele domeniului este unul foarte important deoarece reprezintă brandul business-ului tău. Găzduirea ar trebui aleasă astfel încât serverele să fie de mare viteză, cu un timp de funcționare de cel puțin 99% și o lățime de bandă generoasă, pentru a te asigura că magazinul tău online funcționează întotdeauna și nu apar erori.

2. Personalizarea magazinului online
Crearea unui magazin online atractiv, cu aspect profesional, este cheia succesului magazinului tău online. Software-ul tău de comerț electronic ar trebui să ofere o colecție de teme și șabloane frumos proiectate, care pot fi personalizate pentru a reflecta brandul business-ului tău.

3. Instrumente de conversie
Uneori, clienții trebuie să fie convinși să facă o achiziție. Ghidează-i pe aceștia cu instrumente de conversie, cum ar fi recenzii ale cumpărăturilor, recomandări, comparații de produse, liste de dorințe, istoricul vânzărilor și multe altele.

4. Servicii de automatizare
Este important să automatizăm toate procesele dintr-un magazin online astfel încât să oferim o experiență plăcută clienților atunci când ne vizitează site-ul. O astfel de soluție pentru integrare ERP cu magazinul online a fost concepută de către echipa Optimall by AROBS și poartă numele de Optimall Connector. Aceasta va ajuta la sincronizarea datelor importante între magazinul tău online și ERP-ul companiei.

Urmează acești pași simpli și creează un magazin online perfect pentru clienții tăi. Dacă încă îți dorești să vinzi și fizic, oferă-le agenților tăi de vânzări soluții de automatizare a forței de vânzări precum este soluția SFA.

Optimizează-ți afacerea folosind soluțiile Optimall by AROBS!