Ce zici de un Aqua Jogging?

Ce zici de un Aqua Jogging?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2484

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai practica Aqua Jogging, dar iti pui problema ca nu stii sa innoti? Poti fara teama sa te apuci de acest sport, insa sub supravegherea unui instructor. Metoda nu e conditionata de vreo abilitate speciala si nici nu trebuie sa depui un efort prea mare.


Practica sportiva din ce in ce mai des intalnita, Aqua Jogging-ul este excelent in cazul femeilor gravide, fiind recomandata mai ales atletilor care au suferit accidente, pentru recuperare.Nu e necesar sa tinzi spre vreun record mondial ca sa te apuci de Aqua Jogging. Poti sa-l practici in ideea de a a-ti intretine un corp si un tonus de invidiat!


Aqua JoggingPentru Aqua Jogging e nevoie de mai multa energie decat pe uscat . Alergarea in apa se poate simula usor. Daca apa e mai adanca, poti recurge la o vesta gonflabila pentru a te mentine la suprafata. Astfel, incheieturile tale nu vor fi supuse vreunui efort fizic intens.


Fiindca in apa cantarim mai putin, aqua jogging -ul este excelent persoanelor care, din cauza greutatii mari, au dificultati in a alerga pe pamant.


Intr-o sedinta Aqua Jogging se ard in jur de 500 de calorii. In plus, acesta pratica sportiva iti va antrena inima si iti va intari si tonifia fesierii si abdomenul deoarece in timpul sedintei se vor contracta de multe ori.


Te-ai convins ca acest sport are suficiente avantaje? Cu Aqua Jogging vei consuma o cantitate de energie remarcabila si astfel vei scapa de nedoritele kg in plus.