Rucsacul, la moda și în 2022 - alege unul de la Zevo

Detalii

CategoriiShoping
Tagurirucsac
Ultima actualizareDuminica 30 ianuarie 2022
Vizualizari450

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cool și funcțional, rucsacul ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor în materie de genți. Sunt un trend și în 2022. Pe cât de practice, pe atât de adorabile. Le găsim și la Zevo, brand care de altfel și până acum ne-a delectat cu modele moderne, cu genți din piele naturală diverse cromatic și nu numai. Mărimi care mai de care mai surprinzătoare, forme pe măsură, sunt motive în plus pentru care să spunem că gențile de la Zevo sunt un must-have, căci au un farmec aparte și sunt modele originale.

Să ne întoarcem la rucsacuri dama. Acestea sunt un trend de continuitate practic. Nu sunt așadar o surpriză. Știm că le preferă în mod special cele care sunt active cât e ziua de lungă, cele care adoptă mai degrabă stilul casual și sport, decât cel sobru, office și elegant. Iată și câteva repere despre cum alegem și cum purtăm un rucsac.

Rucsacul, musai din piele naturală

Ești ceea ce porți, așadar nu îți permiți să etalezi un accesoriu de acest gen care să fie din material de calitate îndoielnică. Dacă mai este ceva prin care Zevo se remarcă atunci este despre faptul că toate produsele sub acest brand sunt create în mare parte manual, din piele naturală prelucrată în Italia, țară cu tradiție pe această nișă. În plus, pielea ecologică nu este rentabilă pe termen lung. Investește așadar în rucsac de calitate, din piele naturală, ce te va însoți ani de-a rândul.

Modele atemporale

În 2022 remarcăm printre trenduri stilul matlasat, franjurii de asemenea, ca elemente care se repetă la mai toate tipurile de genți. Însă, ține cont și de acele stiluri atemporale. Practic cumperi smart, pentru a integra rucsacul ales la mai toate ținutele pe care le porți. Iar dacă este ceva la care Zevo se pricepe, asta este despre eleganța cu care face ca un accesoriu precum o geantă să scoată în evidență nu doar ținuta, ci și pe tine.

Dacă ești adepta simplității - less is best - atunci optează pentru un rucsac din piele naturală, clasic negru, simplu, cu textură rigidă. În colecția de la Zevo se numește Ioanina. Ca de fiecare dată, ai și la acest produs mai multe versiuni de culoare. Pentru un accent mai feminin alege rucsacul cu pietre strălucitoare, acestea formează logo-ul Zevo, adică un fluture. Este adorabil!

Dacă îți plac mai degrabă stilurile versatile, optează pentru rucsacul de tip săculeț. Acesta aduce în prim plan o formă atipică, dar în trend anul acesta. Poșeta sac este una interesantă. Iată că la Zevo regăsim și acest model 2 în 1 să spunem, un rucsac ce poate fi ușor transformabil și purtat și ca geantă.

Ce culoare alegi?

Culoarea anului este very peri, un ton de mov. Sună prea mult pentru un rucsac? La ținute all black este ideală, va fi elementul vedetă. Dacă în garderoba ta ai un curcubeu, preferă să alegi rucsacurile în tonuri neutre.

Descoperă Zevo, atât e-shop-ul, cât și magazinul fizic. Rucsacuri dame regăsești aici într-o varietate de forme și culori.

Contact:

0721570026
office@zevo.ro