Cum sa te asiguri ca gasesti cele mai bune carucioare pentru gemeni?

Detalii

CategoriiShoping
Taguricarucioare copii
Ultima actualizareVineri 24 august 2018
Vizualizari795

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un carucior de calitate este unul din primele produse pe care toti parintii se ingrijesc sa il achizitioneze la venirea pe lume a unui nou nascut. Iar daca bucuria este dubla, atunci gama de carucioare pentru gemeni va fi prima inspectata de catre parinti.

Ce tipuri de carucioare gemeni exista?

Fiindca noii veniti pe lume au nevoie de conditii de siguranta si confort cat mai ridicate, este indicat sa va orientati catre modele de carucioare gemeni care indeplinesc cat mai multe caracteristici calitative.

Exista intotdeauna cateva recomandari utile de urmat inainte de a achizitiona un carucior pentru gemeni. Intrebati-va pentru inceput:
  • Unde veti folosi cu precadere caruciorul pentru gemeni? In spatii rezidentiale deschise sau in aglomeratii urbane?
  • Cat de spatios este spatiul de depozitare de care dispuneti in locuinta sau in masina?
  • Pentru cata vreme planuiti sa utilizati produsul achizitionat?

Pasul urmator consta in informarea cu privire la tipurile de carcucioare pentru gemeni disponibile pe piata. Ca o regula generala, exista doua optiuni principale pentru carucioare gemeni:
  • carucior tandem – cu scaunele dispuse in linie
  • carucior duo- cu scaune alaturate unul langa altul

Caruciorul tandem

Care sunt caracteristicile principale ale acestor doua tipuri de carucioare? Sa incepem cu cele tandem.
Carucioarele tandem sunt tot mai populare intre parinti, fiind in special apreciate pentru aspectul lor elegant si caracterul versatil de care dau dovada. Desi exista si modele cu scaune fixe, cele mai moderne carucioare duo permit mutarea scaunului pentru a-l reorienta la 180 de grade. Asta va permite copiilor din carut sa poata sta unul in fata celuillalt in timpul plimbarilor sau cumparaturilor.

Manevrarea carucioarelor tandem poate fi mai solicitanta. Insa noua generatie de carucioare tandem face uitata epoca vechilor carucioare tip “limuzina”. Cele noi sunt mai scurte, ceea ce face posibila o manevrare usoara prin spatiile inguste. Este important de retinut ca, din cauza centrului de greutate avansat, unele modele tandem pot fi mai dificil de impins e cat altele. Verificati si rotile produsului pentru a face o optiune bine informata.

Carcuciorul duo

Carcuioarele pentru gemeni duo sunt o optiune clasica si de incredere. Modelele noi devin din ce in ce mai subtiri si sunt mai usor de manevrat ca oricand.

Cu toate ca nu puteti schimba pozitia scaunelor, dispunerea alaturata a scaunelor are propriile virtuti functionale. Pozitia alaturata face ca fiecare din cei doi copii sa aiba de fapt propriul carucior, unul avand posibilitatea sa ajusteze functii fara sa afecteze conditiile in care sta celalalt copil.

In ceea ce priveste manevrabilitatea, acestea se bucura de o reputatie grozava. Insa acest lucru este valabil numai in circumstante in care va aflati intr-un spatiu restrans sau aglomerat. Este important de precizat ca multe carucioare gemeni in format duo sunt destul de subtiri. Retineti ca carucior duo nu inseamna un carucior de dimensiuni duble. Cele mai bune carucioare duo pot fi cu usurinta manevrate chiar si cu o singura mana. Iar daca ati achizitiopnar un carucior usor de manevrat, puteti fi incredintati ca il puteti lua oriunde.

Comanda acum

Fiindca este o achizitie importanta, este recomandabil ca odata ce v-ati informat cu privire la oferta de produse, sa incercati produsul dorit pentru a-i testa functiile.

Magazinul carucioaredecopii.ro ofera cele mai avantajoase si accesibile carucioare gemeni. Cataloagele magazinului online carucioaredecopii.ro cuprind o gama completa si variata de caruciare pentru gemeni, astfel ca tu sa gasesti exact carcuciorul potrivit cerintelor tale. Spor la cumparaturi!