Cele mai semnificative vise la români

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareVineri 25 mai 2018
Vizualizari1449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Visele ne pot influența personalitatea, comportamentul și modul de gândire. Oamenii își amintesc visele și apoi au capacitatea de a le povesti, de a le interpreta prin intermediul unor dicționare de vise. Pe site-ul DreamGeek sunt explicate cele mai semnificative vise, cele mai importante vise pentru oameni și care pot servi într-o oarecare măsură la elucidarea unor curiozități legate de descărcarea subconștientului sau a unor incertitudini tranzitorii ale vieții lor.

Sunt vise care au un impact personal puternic asupra vieții oamenilor și din categoria acestora fac parte: visele existențiale, visele transcendente și visele percepute ca niște coșmaruri. Acestea din urmă sunt vise amenințătoare care ne pot trezi din somn și ne pot crea o stare de teamă și anxietate. Cele transcendente pot oferi beneficii pragmatice și sacre, iar cele existențiale se referă la viața și sentimentele noastre.

Cele mai semnificative vise sunt:
Dacă visezi că îți dai demisia înseamnă că ți-e frică de răspundere. Dacă demisia ta este respinsă semnifică faptul că ai șanse de a te reabilita din punct de vedere profesional. Dacă, din contra, visezi că ești demis înseamnă că ești stresat, și va exista riscul de a greși.

Dacă visezi că ești nefumător înseamnă că vei avea o schimbare bruscă de atitudine sau de comportament. Dacă visezi că ești fumător semnifică faptul că ești indiferent, nu te poți concentra și ești neatent. Dacă visezi că te-ai lăsat de fumat înseamnă că vei avea o supărare sau un sentiment de neîmplinire.

Dacă visezi că ești confundat cu o altă persoană înseamnă că vei fi în situația de a nu fi apreciat. Dacă visezi că tu vei confunda pe cineva cu altcineva semnifică faptul că vei crea o impresie greșită despre tine cuiva.

Dacă visezi că alergi înseamnă că urmărești un scop. Dacă visezi că alergi desculț este semn de ghinion. Dacă visezi că alergi după cineva semnifică faptul că vrei să schimbi starea de lucruri în care te afli. Dacă visezi că alergi de plăcere înseamnă că ai nevoie de a scăpa de stres, de a renunța la anumite activități.

Dacă visezi că alungi pe cineva înseamnă teama de a fi dat deoparte, conflict, despărțire și respingere. Dacă visezi că aluneci pe gheață este semn că ți-e teamă să nu greșești în relația de dragoste sau pe plan sentimental.

Dacă visezi că ajuți pe cineva înseamnă că afacerile îți vor merge bine. Dacă visezi că trebuie să alegi ceva înseamnă că vei lua o decizie importantă și că vei soluționa în curând o situație.

Dacă visezi că aștepți pe cineva înseamnă că ești în situația în care vei face niște schimbări în viața ta. Dacă visezi că nu mai poți aștepta, semnifică faptul că ai găsit deja o soluție la problema care te apasă.

Dacă visezi că te-ai asociat cu cineva înseamnă că vei face o afacere bună. Dacă în vis ai incertitudini cu privire la o asociere cu cineva înseamnă rivalități în viața reală.

Dacă visezi curcubeu înseamnă belșug și fericire.

Dacă visezi cascadă este schimbare.

Dacă visezi ceață înseamnă că vei avea o revelație. Dacă visezi că ieși din ceață înseamnă că ajungi la o concluzie, la o soluționare a problemelor tale.

Dacă visezi cenușă înseamnă nulitate sau lipsă de valoare.

Dacă visezi auroră este semn de bucurie, pace interioară și iluminare.

Dacă visezi foc care scoate fum este semn de distrugere. Dacă visezi foc pe care îl stingi înseamnă că vei scăpa de necaz. Dacă visezi foc și apă la un loc este semn că vei auzi de moartea cuiva. Dacă visezi foc mistuitor înseamnă că ai nevoie de o schimbare. Dacă visezi că te-ai ars în foc înseamnă că ai un exces de zel care îți va putea crea o serie de probleme.

Dacă visezi cărare largă înseamnă soluții promițătoare. Dacă visezi cărare abruptă înseamnă o perioadă cu suișuri și coborâșuri în viața ta. Dacă visezi o cărare care se pierde în zare înseamnă nesiguranță, derută.

Dacă visezi înger înseamnă veste bună, revelație. Dacă visezi un înger alb este semn de protecție, dorința de a primi un sprijin, de a descoperi adevărul despre ceva sau cineva. Dacă visezi un înger negru este semn de mare pericol, de teamă, pedeapsă sau vină majoră.

Dacă visezi raiul înseamnă veste bună și mare bucurie.

Dacă visezi strigoi înseamnă frică.

Dacă visezi zeu înseamnă că ai nevoie de protecție, dar și ambiții mărețe și încredere în destin.

Dacă visezi crengi de copac înseamnă că te vei însănătoși. Dacă visezi copaci înfloriți, înmuguriți sau înverziți înseamnă idei noi, creativitate, prietenie, dorința de a face ceva concret, frumos și durabil. Dacă visezi crengi rupte înseamnă uitare, neglijență, greșeli, riscuri, fragilitate.

Dacă visezi fructe înseamnă bucurie, prosperitate și sănătate. Dacă visezi ghiocei înseamnă puritate și faptul că vei avea profit în muncă.

Dacă visezi flori roșii înseamnă iubire. Dacă visezi flori albastre înseamnă că îți faci iluzii deșarte. Dacă visezi flori ofilite este semn de teamă, deznădejde, tristețe și teamă de despărțire. Dacă visezi flori frumoase înseamnă sensibilitate și creativitate.