Palatul Noblesse - Lifestyle Palace - centru de evenimente București, unic în sud-estul Europei

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti, sala evenimente, sala nunta
Ultima actualizareMiercuri 5 octombrie 2016
Vizualizari1913

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prin inițiativa Noblesse Group, o clădire de importanță istorică a fost achiziționată și renovată complet. Este vorba despre Palatul Noblesse - Lifestyle Palace (cum este cunoscut în prezent). De la deschiderea oficială din 2014 și până la ora actuală, centrul de evenimente București a găzduit numeroase expoziții, vernisaje, serate și multe alte evenimente organizate într-un cadru cu totul deosebit.

Istoricul Palatului Noblesse - Lifestyle Palace

Clădirea cunoscută astăzi sub numele Palatul Noblesse - Lifestyle Palace datează din anul 1881. Construită de arhitectul Alexandru Săvulescu - cel care a realizat și Muzeul Național de Istorie al României - clădirea a avut diverse destinații de-a lungul timpului. Până în anul 1903 a deservit ca reședință boierească, unde aveau loc serate și petreceri la care se aduna numai lumea bună a Bucureștiului din acele vremuri. Mai apoi a intrat în proprietatea bancherului Leonid Berkowitz, cunoscând și modificări la arhitectură și stil. În perioada comunistă (1950-1988) clădirea a găzduit Cercul Copiilor din sectorul 2. A cunoscut de asemenea câteva modificări, însă și-a păstrat farmecul aparte.

După Revoluția din 1989, casa de pe strada Sfinților a fost retrocedată moștenitorilor legali, vândută mai apoi și în cele din urmă pusă ca gaj pentru un împrumut bancar. Proprietarii actuali au găsit clădirea de-a dreptul fermecătoare, drept pentru care au demarat procedurile de achiziție. După mai mult de 1 an de zile, a intrat în proprietatea Group Noblesse, a fost restaurată complet și reprezintă astăzi punctul central de atracție pentru diverse evenimente Bucuresti.

Locul ce îmbină clasicul cu modernul

Fie că e vorba de simpli vizitatori ai Palatului Noblesse ori de persoane interesate să organizeze diverse evenimente, cu toții se declară pur și simplu uimiți de frumusețea, eleganța și rafinamentul pe care le emană. În fiecare dintre cele 40 de camere ale Palatului pot fi regăsite decoruri care se împletesc perfect, stiluri care trec de la clasic la modern, de la eclectic la vintage-industrial, de la neoclasic la contemporan și minimalist.

Tipuri de evenimente organizate la Palatul Noblesse - Lifestyle Palace

Cei care vor să retrăiască serate Mon Amour sau Belle Epoque nu ar putea găsi un loc mai potrivit. Artiști consacrați sau aflați la început de carieră pot alege acest centru de evenimente București pentru a-și face cunoscute operele. De asemenea, în cadrul Palatului pot fi organizate petreceri private, corporate, conferințe, cursuri și prezentări, ședințe foto și numeroase alte evenimente. Cea mai recentă expoziție de elită, destinată iubitorilor de valoare și frumos, a fost organizată în perioada 22-24 septembrie, sub denumirea Luxury Lifestyle Fair. Paleta de evenimente generoasă a inclus concerte live, spectacole de modă, expoziții cu vânzare, cocktail parties, completate de cele mai fine mâncăruri și băuturi.

Seria evenimentelor ce au loc în Palatul Noblesse - Lifestyle Palace este într-o continuă desfășurare. În mijlocul agitației capitalei, clădirea invită la o pauză, la reflecție într-un cadru mirific, liniștit, elegant și rafinat. Dacă îți dorești să organizezi un eveniment care să fie încununat de un succes răsunător, apelează la echipa Palatului Noblesse, direct din pagina de contact a site-ului oficial https://www.palatulnoblesse.ro/contact/