Milucon.ro - Betoane elicopterizate - Solutii de ultima generatie pentru spatii supuse stresului mecanic

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, pardoseli
Ultima actualizareMiercuri 22 februarie 2017
Vizualizari1729

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru spatiile supuse zilnic traficului ridicat, stresului mecanic si altor factori ce pot contibui la deteriorarea pardoselii, oferta de betoane elicopterizate Milucon reprezinta o alternativa excelenta.

Alfel spus, acest tip de betoane intra in alcatuirea pardoselilor cu acelasi nume – pardoseli elicopterizate, care sunt cel mai des intalnite in industria constructoare de masini, hale industriale, depozite, centre comerciale si multe alte spatii inchise.

Aceasta companie cu 10 ani de experienta in domeniul hidroizolatiilor si pardoselilor reuseste sa mentina standarde ridicate datorita materialelor folosite, dar si echipamentelor moderne si personalului calificat.

Cum se toarna aceste betoane elicopterizate pentru a obtine suprafete perfecte?

Pardoselile realizate cu betoane elicopterizate repsecta cateva etape de punere in opera si anume:
  • Armarea suprafetei ce trebuie acoperita cu beton; acest procedeu se realizeaza cu plasa sudata su fibre metalice
  • Aplicarea betonului
  • Finisarea suprafetei cu ajutorul echipamentelor de elicopterizat si realizarea ultimelor retusuri necesare pentru obtinerea unei suprafete perfect omogene

Respectarea acestor pasi contribuie la punerea in opera a unor pardosele ce vor rezista impotriva uzurii, a impactului puternic, a compresiei si a traficului intens, mai ales in spatiile unde se lucreaza cu echipamente si materii prime voluminoase si grele. Aspectul este unul placut, lucios, usor de intretinut.

Tehnologii de executie avansate – aplicare sigura si eficienta betoane elicopterizate

In procesul de realizare a betonului elicopterizat, compania Milucon utilizeaza o tehnologie de executie avansata, ceea ce contribuie la obtinerea unei placi monolitice cu grad de omogenitate crescut. In functie de cerintele beneficiarului si spatiul ce urmeaza a fi amenjat, acest tip de beton poate avea o suprafata perfect finisata, semi-finisata sau driscuita.
Trebuie precizat ca Milucon investeste in mod constant in echipamente si tehnologie, acestea fiind esentiale pentru obtinerea unui mortar de calitate superioara, capabil sa dea nastere unor pardoseli rezistente in orice conditii de exploatare.

Care sunt principalele avantaje ale acestor betoane elicopterizate?

In ultimii ani, utilizarea gamei de betoane elicopterizate a devenit tot mai populara datorita avantajelor numeroase pe care suprafetele le dobandesc:
  • Obtinerea de pardoseli ce pot fi supuse la trafic intens si uzura
  • Rezistenta mecanica sporita
  • Rezistenta la rulaj, compresie si abraziune
  • Mentenanta facila si costuri reduse
  • Aspect deosebit si o paleta cromatica variata
  • Preturi avantajoase de punere in opera
  • Aplicabilitate in domenii diverse, in special in industria grea

Parteneriate de succes cu Milucon, specialist in hidroizolatii, pardoseli si betoane elicopterizate

Daca sunteti in cautarea unei solutii profesionale care sa garanteze rezistenta stratului suport la uzura, trafic intens si compresie, pardoseala realizata cu betoane elicopterizate reprezinta cea mai buna alegere.
Milucon va sta la dispozitie in acest sens cu cele mai bune oferte de executie si aplicare betoane industriale, rutiere si elicopterizate, fiecare colaborare fiind bazata pe corectitudine, profesionalism si promptitudine.

Mai multe informatii despre serviciile si portofoliul de lucrari ale firmei puteti gasi accesand www.milucon.ro

De asemenea, puteti discuta cu reprezentantii Milucon pentru o viitoare colaborare apeland numarul de telefon 0766419049, sau prin e-mail la adresa office @ milucon.ro