Rochii in marimi mari adecvate la nunti

Detalii

CategoriiShoping
Tagurirochii, rochii de seara
Ultima actualizareMarti 26 iulie 2022
Vizualizari435

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sezonul nuntilor e in toi! Iar daca ai fost de curand invitata sau esti pe ultima suta de metri cu pregatirile, alegerea tinutei, a accesoriilor samd. cu siguranta acest material iti va fi de folos.

Telul tuturor doamnelor si domnisoarelor la astfel de evenimente este sa arate bine, sa se simte confortabil cu propria personalitate pe care o emana prin tinuta lor. Daca femeile trase ca prin urechile acului par a fi adesea splendite si lipsite de griji, doamnele plinute isi fac de regula mai multe griji. Uneori, ele intampina dificultati in a-si gasi marimea potrivita, dar si rochii care sa le puna in valoare si sa nu le accentueze acele zone pe care, deopotriva, ele si-ar dori sa le ascunda.

Intocmai de aceea pe JojoFashion.ro gasesti rochii in marimi mari indiferent de silueta, varsta sau eveniment, rochii de zi si rochii de seara perfecte, la un pret bun, fara a omite calitatea. In doar cateva minute de lectura, vei afla cum poti sa te bucuri si tu de acea rochie perfecta pe care s-o porti cu incredere la o nunta, chiar daca te inscrii in categoria fetelor cu forme proeminente.

De ce aspecte tii cont cand alegi rochii in marimi mari pentru o nunta?

Desi la prima vedere marimea pare cea mai problematica optiune, arunca un ochi pe site-ul JojoFashion.ro si vei vederea ca este ultima grija pe care trebuie sa ti-o faci. Gasesti modele si marimi din cele mai vaste, chiar si pentru cele mai exigente doamne si domnisoarele.

Mai cu seama, iti sugeram sa arunci un ochi la material, caci acesta e un aspect care va influenta foarte mult prestanta si modul in care te vor privi cei din jur. Desigur, nu ne facem griji nici la acest capitol ca vei avea probleme, rochiile lor fiind atent selectate si din cele mai placute materiale, dar in mod evident, in zilele mai calduroase iti va trebui un material mai vaporos si viceversa.

Culoarea va avea la randul ei un impact si poate inclusiv sa-ti imbunatateasca starea de spirit. Se stie ca, negrul, e o non-culoare dupa care alearga tot mai multe femei plinute pentru a-si diminua talia din punct de vedere estetic. Insa, de ce n-ai incerca o rochie rosie, verde, galbena sau chiar roz? O talie, un bust, coapsele si umerii mai generosi n-ar trebui sa te faca sa eviti un imprimeu sau o culoare frumoasa, vibranta, prin intermediul carora sa arati de milioane.

Cele mai potrivite rochii dama in marimi mari pentru o nunta

Cu si fara poate, alegerea lungimii si a croiului potrivit vor fi cea mai mare provocare. Dar exista solutie pentru fiecare situatie in parte! Ca de exemplu, daca iese din discutie sa-ti alegi o rochie mulata care sa-ti flateze silueta, alternativa o reprezinta rochiile A-line sau cele care dispun de o croiala mai lejera. Poti opta inclusiv pentru rochiile usor clos sau cele care tind sa contureze talia si care te vor ajuta sa subtiezi zona abdomenului. Atunci cand accentul cade deopotriva pe umeri sau maini, o rochie cu maneca scurta sau 3/4 te va ajuta sa transformi si aceasta zona intr-un punct forte.

Si nu in cele din urma, bineinteles, rochiile maxi sunt pentru cele care vor sa induca o senzatie de mister sau sa nu lase picioarele la vedere, dar asta nu inseamna ca nu poti indrazni sa alegi o rochie de zi sau rochii de seara scurte, pana la genunchi, fie pe cele asimetrice sau cu peplum. Nu evita nici rochiile cu slit, rochiile din dantela, rochiile din satin sau voal, care te vor face cea mai frumoasa nasa, mama sau un invitat de exceptie, din punct de vedere estetic.