Jocuri noi în oferta Unibet cu RTP 98%

Jocuri noi în oferta Unibet cu RTP 98%

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc, jocuri online
Ultima actualizareJoi 30 aprilie 2020
Vizualizari313

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026), unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc din lume, vine cu o promoție specială pentru clienții săi. Parte a Grupului Kindred, Unibet este un operator de top prezent în peste 100 de țări, care impresionează prin oferta de pariuri sportive, jocuri de cazino, poker și multe altele.

Noua promoție Unibet, le oferă utilizatorilor de a beneficia de cinci jocuri de top dezvoltate de NetEnt cu RTP mărit la 98%. Jocurile incluse în această ofertă sunt Butterfly Staxx, Guns N'Roses, Fruit Shop, Reel Rush și Twin Spin, care vor avea în exclusivitate un RTP de 98% la Unibet.

RTP-ul este procentul de câștig care le revine utilizatorilor din totalul rulajului efectuat într-un joc pe o durată mai mare de timp. Mulți fani ai sloturilor aleg jocurile cu RTP mai mare deoarece cu cât acesta este mai ridicat și șansele de a obține un câștig consistent sunt mai mari. În general, valoare RTP-urilor la păcănele online variază pe la 95-96%. Unibet a pregătit însă o ofertă extraordinară, iar cinci jocuri de top au, în exclusivitate la acest operator, un RTP de 98%.

Toate cele cinci jocuri produse de NetEnt au fost re-certificate și aprobate în scop promoțional pentru o perioadă de timp determinată. În aceste condiții, utilizatorii vor beneficia de o experiență de joc mai plăcută, la aceleași standarde ridicate cu care Unibet și-a obișnuit jucătorii.

Butterfly Staxx - RTP 98%

Jocul pe care NetEnt l-a lansat în anul 2017 ne trimite cu gândul către vară. Florile și fluturii sunt simbolurile speciale, dar mai regăsim și A, K, Q, J, Wild și Scatter. Volatilitatea jocului este medie, în timp ce simbolurile sunt dispuse pe 4 linii X 5 coloane. Numărul liniilor de plată este de 40. Pe Butterfly Staxx sunt disponibile și funcții precum FreeSpins, ReSpins sau Wild. În varianta originală, RTP-ul jocului este de 96.8%. Prin intermediul acestei promoții, la Unibet este de 98%.

Guns N'Roses

Jocul lansat de NetEnt în 2016 are o mulțime de fani în întreaga lume. Acest slot online este inspirat din povestea legendarei trupe rock, astfel că nu este de mirare că printre simboluri îi regăsim pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Volatilitatea este medie-scăzută, în timp ce simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane, fiind disponibile 20 de linii de plată. Printre funcțiile speciale ale jocului amintim Wilds, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, Solo Multiplier, Legend Spins, Encore Free Spins și Crowd-Pleaser Bonus. Unibet are un RTP exclusiv de 98% pe acest slot, față de 96.98% cât este în varianta originală.

Fruit Shop - RTP 98%

Jocul pe care providerul suedez l-a lansat în 2013 se bucură de o popularitate ridicată în întreaga lume. Volatilitatea să este medie-scăzută, în timp ce simbolurile principale sunt fructele, cum ar fi prune, cireșe, lămâi, portocale, pepene. De asemenea, mai regăsim wild, 10, J, Q, K, A. Toate aceste simboluri sunt prezentate pe 3 linii X 5 coloane. Apoi, sunt disponibile 15 linii de plată și jocul are și rotiri gratuite. RTP-ul în varianta originală este de 96.71%, dar Unibet l-a mărit la 98% prin această ofertă extraordinară.

Reel Rush

Cu o vechime de șapte ani pe piață, Reel Rush vine cu o grafică inspirată din jocurile Nintendo. Are o volatilitate medie, în timp ce RTP-ul original este de 96.96%. Partea bună în acest joc este că sunt disponibile 3.125 de linii de plată, dar și simboluri precum Wild, Rotiri Gratuite și funcția ReSpins.

Twin Spin

Un joc în care șeptarii și diamantele țin capul de afiș. De asemenea, utilizatorii apreciază în mod deosebit și grafica inclusă de NetEnt în realizarea acestui joc, dar și efectele sonore. Volatilitatea jocului este peste medie, iar simbolurile le regăsim pe 3 linii X 5 coloane. Sunt 1.080 de linii de plată, dar și o funcție specială Twin Reels. RTP-ul în varianta originală a jocului este de 96.55%, însă pe platforma Unibet este de 98%.