Depozit haine outlet

Depozit haine outlet

Detalii

Telefon
0746383818
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
905

Voteaza & Distribuie

Descriere

Depozit de haine noi, brand-uri, originale .Achizitionam in permanenta surplusul de produse sau capetele de colectie dupa sfarsitul sezonului sau dupa reinoirea colectiilor a marilor case de moda internationale.Va oferim o vasta gama de produse, mixuri sau pe modele cu toate marimile, la alegere (serii complete).

Asiguram continuitate si actualizare in permanenta a stocurilor. Posibilitatea se a plasa comenzi online pe sit-ul nostru cu livrare in 24 ore. Sau puteti inspecta produsele noastre direct in showroom-ul din incinta depozitului nostru. Avem mii de modele, noi cu etichete fara defecte sau suprafete patate sau decolorate. Profitati de stocul nostru disponibil imediat, pentru a va aproviziona si a va diversifica colectia de haine din magazinul dumneavoastra.

Cumparati in siguranta de la noi, oferim factura fiscala cu descriere detaliata a produsului precum si marca acestuia, deasemenea se elibereaza certificat de conformitate si originalitate. Pregatim stocuri pentru deschidere de magazin.

Filtre

Produse: Imbracaminte