Afla care sunt tipurile de camasi la moda in 2019!

Detalii

CategoriiShoping
Taguricamasi
Ultima actualizareMarti 12 martie 2019
Vizualizari891

Voteaza & Distribuie

Descriere

Camasile sunt la mare cautare in 2019, fiind piese vestimentare versatile, care pot fi incluse in foarte multe tipuri de tinute. Avantajul de care au parte doamnele si domnisoarele este ca ele au posibilitatea de a alege camasi dama elegante dintr-o gama variata de modele! Astfel, reprezentanele sexului frumos se pot simti confortabil si, in acelasi timp pot purta outfituri interesante, formate din piese vestimentare alese cu grija! Femeile care vor sa fie in pas cu moda trebuie neaparat sa citeasca randurile urmatoare, pentru a lua cele mai bune decizii in privinta camasilor!

Camasi office

Fara indoiala, pentru zilele in care doamnele si domnisoarele merg la birou, nimic nu este mai potrivit decat o camasa office, uni, cu ajutorul careia sa isi contureze o imagine eleganta. Foarte la moda sunt piesele vestimentare cambrate, indiferent ca sunt maneca lunga sau scurta. Ele se pot purta fie impreuna cu pantaloni evazati, fie cu o fusta conica chic. Femeile care isi doresc sa introduca un plus modern outfiturilor lor, se pot indrepta catre camasile brodate ori catre cele in dungi, care au rolul de a subtia talia din punct de vedere vizual. In ceea ce priveste culorile, albul, negrul, rozul pal, dar si galbenul dechis se poarta foarte mult.

Camasi lungi, casual

Camasile lungi, casual sunt piese vestimentare foarte feminine si totodata lejere. Avand o croiala asimetrica, ele asigura elementul modern din fiecare tinuta si sunt optiunile perfecte pentru reprezentatele sexului frumos care isi doresc sa se simta bine in propria piele.

Camasi din dantela ori cu aplicatii dantelate

O alta categorie de camasi la moda este formata din cele cu dantela ori cu aplicatii dantelate. Astfel, femeile isi pot contura tinute diafane si feminine, adaugand un plus de mister outfiturilor lor. Camasile cu dantela pot reprezenta piesele de rezistenta atunci cand femeile participa la evenimente speciale, de seara. Ele pot fi imbinate foarte frumos impreuna cu o fusta midi, mulata, dar si cu tocuri inalte!

Camasi cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale au fost aduse in lumina reflectoarelor de catre marii designeri, oferind doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a purta piese vestimentare romantice, dar si misterioase in acelasi timp. Aceste tipuri de camasi au rolul de a pune in evidenta latura feminina a reprezentantelor sexului frumos si pot fi purtate impreuna cu pantaloni skinny sau evazati, dar si impreuna cu fuste ample ori conice.

Camasi in carouri

Carourile au reusit din nou sa se strecoare in tendintele din 2019 cand vine vorba despre camasi dama. Doamnele si domnisoarele care aleg astfel de modele au avantajul ca le pot purta impreuna cu foarte multe alte tipuri de haine: de la pantaloni pana la fuste sau chiar sarafane sau salopete din blugi. In general, camasile in carouri sunt perfecte pentru tinutele sport sau casual si pot fi purtate cu pantofi din aceeasi categorie. Astfel, femeile pot obtine confortul de care au nevoie atunci cand ies din casa si urmeaza sa petreaca in oras cateva ore bune. Pentru alungirea mijlocului, doamnele si domnisoarele pot achizitiona si curele interesante!

Camasi cu volum: maneci clopot si volane

Manecile bufante, funditele si volanele intr-un numar cat mai mare se poarta foarte mult in 2019! Camasile care au astfel de detalii sunt perfecte atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele elegante, asa ca doamnele si domnisoarele trebuie neaparat sa le aiba in garderoba!

Camasi cu un umar gol

Camasile elegante, de seara, cu un umar gol au capacitatea de a scoate in evidenta frumusetea femeilor, datorita elementelor deosebite din care sunt formate. Aceste piese vestimentare pot fi incluse atat in tinutele de zi, cat si in cele de seara, in functie de materialele din care sunt realizate. Avantajul de care au parte femeile care aleg sa le poarte este acela ca pielea lor va putea respira in voie: de regula, camasile cu un umar sunt foarte lejere pe corp!

Doamnele si domnisoarele trebuie sa urmareasca intotdeauna tendintele in moda, pentru a-si putea achizitiona cele mai frumoase camasi. Astfel, ele isi pot crea numeroase tipuri de tinute, in functie de locul in care merg si, cu siguranta vor reusi sa straluceasca prin frumusete, dar si prin feminitate!

mahoni.ro