Aceasta postare a fost editata de Thenees: 10 June 2011 - 09:03 PM
Pagina 1 din 1
Probleme cu alimentatia
Scris 10 June 2011 - 08:58 PM
Nu stiu daca pot fi numite probleme de alimentare personala, dar totusi, am probleme fizice, sunt slab, si a inceput de cind am luat in inaltime (defapt era si pina la, dar nu asa tare), am 1.96m inaltime, 24 de ani, si 77kg, sunt greoi in oase, dar niciodata nu s-a ridic greutatea mai sus decat atat, asta a fost maxim care am avut-o. Desi nu pot sa inteleg de ce, maninc zilnic bine, cel putin de 3 ori pe zi, ies la aer curat, traiesc chiar linga parc, chiar si inainte cind faceam sport intensiv (ciclism, fotbal) aveam muschii la picioare mari, dar corpul mai sus de talie raminea slabit, chiar si ultima vreme au inceput sa apara probleme cu inima, medicul mi-a zis ca e cam slabita din cauza inaltimii, si uneori cind dorm, parca nu imi ajunge aer, am luat o vreme pastile Magnerot, parca m-au ajutat cu inima. In principiu am un serviciu in oficiu, la calculator, sunt programist, si chiar daca maninc mult uneori, maninc dulciuri des, tot nu pot pune pe mine citeva kilograme. Incepe sa ma ingrijoreze problema asta, am fost sa dau analize de sange, rezultatele sunt foarte pozitive. Un timp ma gandeam sa consum "creatine", dar am citit mult despre el, cika dauneaza tare sanatatii, mai ales ficatului. Scriu aici poate primesc niste sfaturi .. multumesc
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nevrita optica | ElisBakaj | 0 | 434 |
|
Artroscopia
ruptura de menisc |
Chhrista | 1 | 1.569 |
|