Masini de vanzare second hand cu trecut si viitor garantat de compania Leasing Automobile

Masini de vanzare second hand cu trecut si viitor garantat de compania Leasing Automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Galati, masini de vanzare
Ultima actualizareJoi 9 februarie 2017
Vizualizari777

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru orice pasionat de autoturisme performante exista posibilitatea achizitiei masini de vanzare importate din Germania de la producatori recunoscuti international, precum: BMW, OPEL, JEEP, AUDI, LAND ROVER, MAZDA si multe alte marci disponibile la preturi avantajoase prin intermediul sistemelor profesionale de leasing financiar sau credit auto bancar.
De ce sa apelati la serviciile companiei Leasing Automobile? Motivele sunt numeroase, de aceea este foarte important sa luati o decizie responsabila in privinta achizitiei oricarei masini de vanzare disponibile in Parc Auto – Leasing Automobile.

Sistem de leasing eficient si garantat de firme specializate – In parteneriat cu Leasing Automobile
Pentru achizitia unei masini noi este necesara realizarea unei investitii consistente. Pentru toti cei care nu dispun de posibilitatile financiare aferente achizitiei unui autoturism direct de la reprezentata marcii auto dorite, sunt create noi sisteme de finantare prin leasing financiar sau credit auto bancar.
Ofertele sunt in beneficiul utilizatorului noii masini achizitionate si surprind cele mai avantajoase caracteristici:
  • Posibilitatea alegerii intre sisteme de leasing operational sau leasing financiar;
  • Indiferent de optiunea aleasa aveti garantia ca este adecvata posibilitatilor dvs. financiare;
  • Beneficiati garantat de reducerea considerabila a costurilor;
  • Plata se face prin rate periodice care includ toate cheltuielile aferente intretinerii si achizitionarii oricarui model de masini de vanzare disponibile in Parc Auto – Leasing Automobile.
Aceste metode de achizitie masini sunt utilizate cu succes de catre foarte multi oameni care au inteles beneficiile pe care le implica acestea.
Compania Leasing Automobile detine parteneriate cu firme judiciare specializate in leasing auto si garanteaza realizare documentatiei necesare si a demersurilor inchierii profesionale a contractelor de finantare leasing auto.
Pe tot parcursul realizarii demersurilor, echipa de specialisti din domeniu va sta la dispozitie cu indeplinirea acestor formalitati astfel incat sa puteti sa primiti aprobare in conformitate cu cerintele si disponibilitatile financiare pe care le aveti.
Daca va intrebati care sunt motivele pentru care merita sa apelati la noi atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei masini atunci va putem spune ca marcile comercializate si prezentate pe site-ul nostru www.leasingautomobile.ro sunt din Germania iar calitatea lor este una pe masura.

Conduci o masina performanta pe drumul dintre vis si realitate cu Leasing Automobile
Modelele de masini de vanzare disponibile pe website-ul companiei sunt reinnoite in mod constant astfel incat sa aveti la dispozitie autovehicule de calitate care sa va indeplineasca toate dorintele si necesitatile. Caracteristicile oricarei masini sunt detaliate in functie de:
  • Anul de fabricatie;
  • Consumul de combustibil;
  • Tipul de transmisie;
  • Descrierea detaliata a autovehiculului;
  • Data primei inmatriculari;
  • Informatii aferente despre posibilitatea de achizitionare a masinii in leasing.
Adresati-va direct reprezentatilor Leasing Automobile pentru achizitie orice model din categoria masinilor de vanzare performante din cadrul Parcului Auto din orasul Galati sau Arad.

Date de contact – Leasing Automobile
Showroom Galati
Adresa: Strada George Cosbuc Nr. 138 Galati, Romania
Telefon: 0741414488
E-mail Galati: office @ leasingautomobile.ro
Showroom Arad
Adresa: Calea Timisorii nr. 142 Arad, Romania
Telefon: 0741414466
E-mail: officearad @ leasingautomobile.ro

Date firma:
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comerțului: J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233