Sali de conferinte in Timisoara

Sali de conferinte in Timisoara

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurisala conferinta, sala evenimente, Timisoara
Ultima actualizareMarti 30 mai 2017
Vizualizari1428

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se apropie termenul limita in care trebuia sa te ocupi de inchiriatul unei sali pentru conferinta organizata de companie si oferta din Timisoara pare sa depaseasca bugetul alocat?

La Rousse din Timisoara vine in intampinarea ta cu 3 sali de evenimente, doua dintre acestea situandu-se pe strada Closca, nr. 53, iar a treia sala pentru conferinte situandu-se pe strada Closca numarul 20.

Special pentru companiile care doresc sa organizeze conferinte in aceste sali puse la dispozitie de La Rousse, avem o dotare speciala de care probabil s-ar putea sa aveti nevoie, si anume proiector si spatiu pentru proiectarea diferitelor materiale digitale precum video, power point, imagini, documente word sau pdf, daca este nevoie puteti sa si listati diferite materiale in format a4 alb negru.

In cazul in care doriti sa inchiriati sala si aveti nevoie de internet, va informam cu drag ca dispunem si de semnal wireless de foarte buna calitate care poate sa redea in timp real steam-ing sau video-uri de inalta rezolutie HD, fara ca acestea sa vi se intrerupa in timpul conferintei. La cererea clientilor va putem organiza un bufet suedez sau un meniu simplu ori o gustare de baza pentru participantii din sala la conferinta. La cererea dumneavoastra va putem ajuta si cu prepararea cafelei pentru invitati.

Conferinta este una publica in care poate sa participe oricine? In acest caz va putem promova evenimentul dvs pe pagina noastra de facebook unde avem peste 8000 de fani din Timisoara care s-ar putea sa fie interesati de conferinta dvs, daca aveti de exemplu flayere, pliante, carti de vizita pe care considerati ca ar putea fi promovate cu ajutorul nostru, puteti sa lasati si la locatie aceste materiale publicitare care vor fi vazute de catre toti clientii nostrii pana la data la care vor avea loc diferitele conferinte realizate de catre dvs in una dintre cele trei Sali de conferinte detinute de La Rousse.

In speranta ca v-am convins ca informatiile expuse de noi, v-au convins de faptul ca veti sta la discutii cu profesionisti in ceea ce priveste pregatirea acestori sali, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon: 0757575892 sau 0744777384, suntem aici pentru a va sta la dispozitie pentru orice intrebare, detaliu sau cerinta.

http://la-rousse.ro/contact