Ceva imi "mananca" pielea.
Nu ma doare si nu ma ustura doar imi face palmele sa arate foarte urat.
Am tratat cred ca tot aceasta boala pe piept cu o alifie numita "Mycoheal HC crema" insa eu vreau sa tratez cauza, nu sa tratez toata viata efectele.
Se pricepe cineva?!
Mai sus pe mana apar ca niste puncte mici sterse care apoi ies in evidenta.
http://i42.tinypic.com/b8pwz5.jpg
http://i39.tinypic.com/33u3e69.jpg
Am pus pozele pe tinypic pentru ca sunt mai mari de 2 MB si nu le pot pune aici ca atasament.
Multumesc anticipat!
Pagina 1 din 1
Ceva imi "mananca" pielea
Scris 16 March 2010 - 09:49 PM
e o ciuperca ceva, tinctura de propolis, unguent cu propolis, ulei de masline cu tea tree
Scris 16 March 2010 - 10:04 PM
Asta se intapla mai ales in perioadele cand se schimba vremea?In special cand se incalzeste,primavara?
Te intreb,pentru ca ce ai tu,apare sotului meu in fiecare an,la incalzirea vremii.
Doctorii ne-au spus ca este o eczema in sange si se activeaza primavara,nu se stie din ce cauza.Tratament pentru tratarea bolii nu exista,dar pot disparea acele pete foarte repede cu Dermovat.
Cateva aplicari timp de cateva zile si petele vor disparea pana primavara urmatoare,cand vor aparea iar.
Ma rog,asta daca este ceea ce ma gandesc eu,dar din poze,arata exact la fel.
Te intreb,pentru ca ce ai tu,apare sotului meu in fiecare an,la incalzirea vremii.
Doctorii ne-au spus ca este o eczema in sange si se activeaza primavara,nu se stie din ce cauza.Tratament pentru tratarea bolii nu exista,dar pot disparea acele pete foarte repede cu Dermovat.
Cateva aplicari timp de cateva zile si petele vor disparea pana primavara urmatoare,cand vor aparea iar.
Ma rog,asta daca este ceea ce ma gandesc eu,dar din poze,arata exact la fel.
Scris 16 March 2010 - 11:01 PM
Multumesc pentru raspunsuri!
Pana acum nu mi-a mai aparut deci s-ar putea sa fie si sezoniera si sa fie prima aparitie.
Am observat chestia asta de 2-3 saptamani.
Mai sufar si de psoriazis, poate ambele sunt pe sistem nervos.
Pana acum nu mi-a mai aparut deci s-ar putea sa fie si sezoniera si sa fie prima aparitie.
Am observat chestia asta de 2-3 saptamani.
Mai sufar si de psoriazis, poate ambele sunt pe sistem nervos.
Aceasta postare a fost editata de VictorN: 16 March 2010 - 11:06 PM
Scris 25 March 2010 - 10:47 PM
Am fost la un dr. dermatolog.
Afectiunea se numeste dermatita de contact, se produce la contactul cu anumite substante si poate apare la cateva zile, saptamani sau luni de la contact, pentru mai multe detalii google it.
Tratament de la dr., pastile AERIUS 5 mg, una dimineata si TRIDERM crema, aplicabila dimineata si seara.
Afectiunea se numeste dermatita de contact, se produce la contactul cu anumite substante si poate apare la cateva zile, saptamani sau luni de la contact, pentru mai multe detalii google it.
Tratament de la dr., pastile AERIUS 5 mg, una dimineata si TRIDERM crema, aplicabila dimineata si seara.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bubite pe capul penisului rosii | cck | 9 | 17.013 |
|
arsuri solare + picioare umflate | reddbeepus | 0 | 5.399 |
|
Hirsutism | ZuzuSun | 7 | 1.911 |
|