Gazonul artificial - cea mai convenabilă soluție pentru amenajarea unui teren sportiv

Detalii

CategoriiSport
Tagurigazon artificial, minifotbal
Ultima actualizareMiercuri 4 iulie 2018
Vizualizari927

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gazonul artificial arată uluitor atunci când este istalat, dar el arată uimitor și mai târziu, de aceea poate fi incredibil de renumit pentru anumite proprietăți și pentru terenuri sportive.

Cu siguranță ai auzit câteva dintre beneficiile oferite de iarba artificială, dar în afara faptului că arată bine, este eficientă din punct de vedere al costurilor și este ecologică, există un avantaj foarte mare pe care îl are și anume acela că iarba artificială minimizează leziunile jucătorilor în timpul evenimentelor sportive.

A devenit foarte comun pentru mulți proprietari de terenuri de sport să folosească gazon sportiv artificial, spre deosebire de utilizarea ierbii naturale pentru terenurile sportive sau pentru peluzele frumoase. Ei aleg iarba artificială pentru că durează o perioadă mult mai îndelungată, suprafața de joc se poate folosi în orice anotimp, oferă condiții bune de joc, viteza mingii este mai redusă și se întreține mult mai ușor.

În plus, potrivit rapoartelor recente, persoanele care practică diverse sporturi pe gazon sintetic sunt mai puțin predispuse la răniri. De fapt, această facilitate sportivă minimizează rănirile cu 40%. Iarba sintetică este sigură pentru toată lumea, ea nu se zdrobește, nu rămâne neuniformă și nici nu ascunde găuri pline de nămol.
Gazonul artificial conține umplutură de cauciuc moale sub rădăcinile de iarbă. Această umplutură oferă o bază mai moale pentru suprafața solului. Atunci când cineva cade, acea persoană are o bază mai moale sub ea și indiferent de cât de tare se prăbușește, gazonul artificial o salvează de la un prejudiciu grav.

Iarba artificială ajută la economisirea apei și la economisirea timpului. Gândește-te la tot timpul de plivire, fertilizare și cosire a gazonului, timp pe care îl poți petrece doar bucurându-te de iarba verde pentru totdeauna.

Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava, comercializează atât gazon decorativ cât și gazon sportiv artificial pentru diverse tipuri de terenuri de sport, terenuri de handbal, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de volei, terenuri de baschet sau terenuri sportive multifuncționale. Tot ei se ocupă și de montajul gazonului, care benefiază de o perioadă de garanție. În curând, aceeași echipă specializată va furniza și servicii de întreținere a gazonului instalat.

Pe site-ul loc oficial, www.gazonsportiv.ro se poate viziona portofoliul firmei care cuprinde terenuri amenajate din diverse județe precum Suceava, Constanța, Iași, Satu Mare, București, Tulcea, Neamț, Bistrița Năsăud, Brașov, Covasna, etc. De asemenea, în cadrul aceluiași site se găsesc datele de contact a celor de la Hattrick Sport SRL.