Sunt urmărită
Scris 10 November 2008 - 09:13 PM
Bună seara. Sunt urmărită permanent de un bărbat. Ajutaţi-mă să scap!
Scris 10 November 2008 - 09:16 PM
dianav, la Nov 10 2008, 10:13 PM, a spus:
Bună seara. Sunt urmărită permanent de un bărbat. Ajutaţi-mă să scap!
explica-ne si noua exact cum sta situatia....
ai impresia ca esti urmarita? ai impresia ca vrea sa iti faca rau? sau cum este........daca cineva te urmareste apeleaza la politie...insa daca vrei sfaturi fii mai detaliata te rog
Scris 10 November 2008 - 09:24 PM
Justine_, la Nov 10 2008, 09:19 PM, a spus:
Da-ne mai multe detalii
Mă urmăreşte efectiv, pe stradă şi la servici, are copia cheilor de la casa mea şi intră īn casă uneori, īmi urmăreşte computerul, mă vede chiar acum, īn timp ce scriu, vorbeşte cu vecinii mei, prietenii mei, colegii mei. Aceştia īmi transmit mesaje de la el. Īmi doresc enorm să scap de toate acestea, am ajuns să nu pot ieşi din casă, sunt maşini īn parcare şi zeci de ochi asupra mea, permanent, permanent, īmi trimite email-uri, m-a adus īn pragul nebuniei...
Scris 10 November 2008 - 09:28 PM
dianav, la Nov 10 2008, 10:24 PM, a spus:
Mă urmăreşte efectiv, pe stradă şi la servici, are copia cheilor de la casa mea şi intră īn casă uneori, īmi urmăreşte computerul, mă vede chiar acum, īn timp ce scriu, vorbeşte cu vecinii mei, prietenii mei, colegii mei. Aceştia īmi transmit mesaje de la el. Īmi doresc enorm să scap de toate acestea, am ajuns să nu pot ieşi din casă, sunt maşini īn parcare şi zeci de ochi asupra mea, permanent, permanent, īmi trimite email-uri, m-a adus īn pragul nebuniei...
POLITIE POLITIE....du-te vb cu un avocat obtine ordin de restrictie si cam atat..depune plangere si multa bafta.....
si inca ceva de ce ai deschis topicul la psihologie? daca esti efectiv urmarita
Scris 10 November 2008 - 09:27 PM
Pai cum sa scapi, e simplu, da-i voie sa ti-o traga de 100 de ori, si daca tot nu merge, ia-l de barbat
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Virusul West Nile in Romania | stiri | 0 | 5.709 |
|
crioglobuline | lizi | 4 | 8.360 |
|
nu stiu ce am, poate ma ajutati voi | andrei12 | 3 | 5.605 |
|
osteomalacie | kymy | 1 | 3.495 |