Romanii au Talent

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune, Romania, Smiley
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6994

Voteaza & Distribuie

Descriere

Romanii au Talent este o emisiune de divertisment de tip reality talent show, una dintre cele mai de succes emisiuni de gen din Romania. Sezonul 1 al show-ului a debutat pe 18 februarie 2011 la postul de televiziune Pro TV. Gazdele emisiunii sunt cantaretul Smiley si actorul Pavel Bartos, iar juriul este format din Andra, una dintre cele mai talentate cantarete din Romania, prezentatorul tv Andi Moisescu si dansatorul Mihai Petre.
Romanii au Talent


Romanii au Talent, cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania
Juriul show-ului Romanii au Talent

Andra este una dintre cele mai cunoscute si mai talentate cantarete din Romania. Si-a inceput cariera muzicala inca de la varsta de 7 ani, cand a interpretat piesa I Will Always Love You a regretatei Whitney Houston in cadrul emisiunii pentru copii Tip Top Minitop. A participat la numeroase concursuri de interpretare unde a castigat premii importante. La 14 ani, Andra inregistra primul ei album, cu care a avut un succes nesperat. In prezent este casatorita cu prezentatorul de televiziune Catalin Maruta, formand unul dintre cuplurile celebre din Romania, si au impreuna un copil, David.
Juriu Romanii au Talent


Juriu Romanii au Talent
Mihai Petre este dansator, campion al Romaniei la dans profesionist si finalist al Cupei Europene de Dans. Danseaza de la varsta de 8 ani, iar la 14 ani era deja campion national la dans sportiv. Este casatorit cu partenera sa de dans, Elwira Duda.


Andi Moisescu este jurnalist si prezentator tv. Lucreaza in televiziune inca din 1996, colaborand de-a lungul timpului cu alte personalitati ale Pro TV-ului. Din 2011 este membru al juriului emisiunii Romanii au Talent, alaturi de Andra si Mihai Petre.
Smiley si Pavel Bartos, prezentatori la Romanii au Talent


Smiley si Pavel Bartos, prezentatori la Romanii au Talent
Marele premiu, 120 000 de euro

Romanii au Talent este o franciza a formatului TV Got Talent, creat si dezvoltat in Marea Britanie de catre compania de productie a lui Simon Cowell. Pro TV a difuzat primul episod al show-ului pe 18 februarie 2011, punand la bataie marele premiu de 120000 de euro.


Membrii juriului s-au plimbat prin cele mai mari orase ale tarii pentru a descoperi talentele. Au inceput cu Constanta, Piatra Neamt si Timisoara, apoi au continuat cu Bucuresti, Cluj, Iasi si Craiova.


Dintre sutele de participanti la auditii, numai 48 de finalisti au fost selectati de catre Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre. Semifinalele au fost difuzate in patru editii, cate 12 concurenti trebuind sa-si dovedeasca talentul in fata juriului si sa adune cat mai multe voturi din partea publicului pentru a ajunge in finale.
Concurenti talentati la Romanii au Talent


Concurenti talentati la Romanii au Talent
Participantii la Romanii au Talent activeaza in diferite domenii de activitate, precum muzica, sportul sau dansul. Obiectivul principal este sa dea tot ce e mai bun din ei pentru a ajunge la marele premiu. Marele castigator al primului sezon este Adrian Tutu, cantaret de muzica rap. Decizia de a-i fi acordat lui marele premiu a starnit valuri de controverse printre spectatorii show-ului. Acestia au criticat faptul ca nu a castigat talentul, ci cazul lui Adrian Tutu, mizandu-se mult pe povestile emotionante ale concurentilor in detrimentul talentului.


Juriul, emotionat de concurentii talentati

Membrii juriului iau contact cu fiecare editie a emisiunii Romanii au Talent cu o multitudine de concurenti talentati. Cei selectati trebuie sa-si prezinte cat mai convingator darul cu care au fost inzestrati pentru a emotiona juriul si pentru a impresiona publicul.
Andra, impresionata la Romanii au Talent


Andra, impresionata la Romanii au Talent
Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au parte, insa, si de momente comice in timpul preselectiilor, cand concurentii se prezinta cu programe improvizate, intrari in scena comice si prestatii mediocre. Totul face parte, insa, din farmecul de a fi prezent in juriul emisiunii Romanii au Talent.


Din 17 februarie 2012, Pro TV a inceput sa difuzeze cel de-al doilea sezon al emisiunii Romanii au Talent, inregistrand audiente si mai mari decat in prima editie.