Prevenire in 8 pasi simpli!

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1238

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sfaturi privind securitatea casei si afacerii tale vin sa te ajute in demersurile tale de prevenire a actiunilor daunatoare sigurantei tale, sigurantei afacerii tale sau a afacerii tale! Jafurile se inmultesc pe zi ce trece iar statisticile sunt departe de a fi imbucuratoare. Orice neatentie reprezinta o ocazie!


Masuri de prevenire - Asigurati Usile Perimetrale de Acces

Intotdeauna incuiati toate usile de acces in locuinta dumneavoastra. Nu va bazati pe o yala standard. Investiti intr-o yala de calitate, eventual cu o bara de otel care sa previna accesul potentialilor hoti.


Masuri de prevenire - Usi Glisante

In cazul in care usile glisante nu au deja instalata o incuietoare ar fi bine sa o achizitionati. Puteti incerca si blocarea acestora prin amplasarea unor bare de lemn la baza acestora.


Masuri de securitate - Lumina

Lasati intotdeauna luminile de exterior aprinse si cel putin o lumina interioara atunci cand lipsiti de acasa.


Masuri de prevenire - Nu oferiti hotilor posibilitatea sa se ascunda

Pastrati vegetatia din curtea dumneavoastra tunsa in asa fel incat sa nu creati ocazii pentru potentiali spargatori.


Sfaturi de prevenire - Verificati cine este la usa

Instalati un videointerfon pentru a putea identifica vizitarii anterior permiterii accesului.


Masuri de securitate - In vacanta

In cazul in care plecati pe o perioada mai lunga de timp rugati un vecin sa va supravegheze locuinta. Cu cat sunt mai putini oameni care stiu ca veti lipsi de acasa cu atat aceasta este mai in siguranta. Daca locuiti la curte rugati pe cineva sa va tunda gazonul. De asemenea ar fi util sa redirectionati apelurile de telefonie fix pe o line alternative ca sa evitati alte verificari din partea potentialilor spargatori.


Pastrati lucrurile valoroase intr-un seif
Sfaturi de prevenire - Detectori de fum

Detectorii de fum pe baterii trebuie testati adesea pentru a se asigura functionalitatea lor. De asemenea, o data la 5-7 ani acestia vor trebui inlocuiti. Asigurati-va ca nu agatati sau vopsiti peste acestia. Functionalitatea lor va fi afectata.