caut un preot cu har
Scris 21 March 2008 - 09:44 PM
nu doresc sa starnesc polemici, discutii inutile sau comentarii rautacioase. caut un preot cu har care sa ma ajute in rezolvarea unor probleme destul de grave. am fost la multe manastiri si biserici, dar as dori sa gasesc un preot cu care sa pot discuta. daca ma puteti ajuta, va rog sa imi scrieti la am_madalina@yahoo.com. va multumesc.
Scris 21 March 2008 - 09:58 PM
am_madalina, la Mar 21 2008, 11:44 PM, a spus:
nu doresc sa starnesc polemici, discutii inutile sau comentarii rautacioase. caut un preot cu har care sa ma ajute in rezolvarea unor probleme destul de grave. am fost la multe manastiri si biserici, dar as dori sa gasesc un preot cu care sa pot discuta. daca ma puteti ajuta, va rog sa imi scrieti la am_madalina@yahoo.com. va multumesc.
Ce sa faca popa ? Minuni ? sau la ce "har" te referi ?
Scris 21 March 2008 - 10:10 PM
am_madalina, la Mar 21 2008, 09:44 PM, a spus:
Preotul Iustin de la Mnastirea Petru Voda.
Scris 21 March 2008 - 10:15 PM
rise_again, la Mar 21 2008, 10:12 PM, a spus:
unde e aceasta manastire?
http://www.imagini.n...s.php?cat_id=53
Scris 21 March 2008 - 10:22 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
SPALATUL PICIOARELOR
din cartea EFECTUL DA VINCI |