Poate ca religia sa-tzi impuna alimentatzia? Alimentatzia impusa
Scris 11 February 2008 - 08:49 AM
Cand se mananca cu multzumiri acesta libertate nu trebuie sa fie judecata de cugetul altuia. Fie ca mancatzi sau betzi ,totul trebuie facut spre slava lui Dunmezeu cu multzumiri. 1 Cor 10:29-31.
Nu a-tzi ghicit ca, despre adventisti este vorba? Desi Biblia nu specifica religia de care vorbeste , noi insa stim ca adventistii sunt singurii din lume care predica aceasta regula . Si membrii ei sunt fermi convinsi ca asa este.Ce parere avetzi insa dumneavoastra? Stitzi ce vrea sa insemne cuvantul SLAB din versetele de mai sus ?
Scris 11 February 2008 - 09:11 AM
rugina pamantului, la Feb 11 2008, 08:49 AM, a spus:
nu, nu am ghicit ca despre adventisti e vorba ..si ca sa fim sinceri nici nu e vorba despre ei
explica intelesul cuvantului 'slab' din versetele pe care le-ai citat sa ne lamurim cum sunt interpretate de adventisti
Aceasta postare a fost editata de geometricus: 11 February 2008 - 09:12 AM
Scris 11 February 2008 - 09:15 AM
rugina pamantului, la Feb 11 2008, 08:49 AM, a spus:
Nu, n-am ghicit!
Sunt 2 ani de cand nu m-ai mananc carne si nu am facut-o pentru ca-mi este interzis de Biblie ci pentru ca o argumentare adusa de cineva a rezonat cu inima mea.
Sunt o persoana pasnica, fan la "non-violenta", iar ideea de a vorbi despre non-violenta in contextul in care creaturi trebuie sa moara pentru a-mi umple eu burta mi s-a parut ipocrizie asa ca am decis sa nu mai mananc carne.
Tu poate preferi sa pui Biblia sus si sa o folosesti pentru a-ti justifica alegerile... tot asa si eu pun sus o replica a Maestrului: "Atat timp cat vor exista abatoare va exista razboi." si-mi justific alegerea.
Lumea in care vreau sa traiesc eu e o lume fara violenta. Pentru a trai intr-o astfel de lume, trebuie mai intai sa o creez in interiorul meu. Sa fiu eu mai intai schimbarea pe care vreau sa o vad in lume.
Religia nu-ti poate impune nimic. Doar tu iti poti impune ceva daca pentru tine religia conteaza.
Scris 11 February 2008 - 09:18 AM
Scris 11 February 2008 - 09:30 AM
Insa Iisus a hranit oamenii cu pesti si paine!
Nu?
Scris 11 February 2008 - 09:31 AM
delia delia, la Feb 11 2008, 09:28 AM, a spus:
Insa Iisus cu acest aliment i-a hranit pe oameni, nu?
Nu am nimic cu oamenii care aleg sa manance carne.
Singurul lucru care ma deranjeaza e ipocrizia "iubitorilor" de animale care pe de o parte militeaza pentru dreputurile animalelor si pe de alta parte sustin o industrie care traieste doar din luarea de viata.
Scris 11 February 2008 - 09:38 AM
Cavaleru' Jedi, la Feb 11 2008, 09:31 AM, a spus:
Singurul lucru care ma deranjeaza e ipocrizia "iubitorilor" de animale care pe de o parte militeaza pentru dreputurile animalelor si pe de alta parte sustin o industrie care traieste doar din luarea de viata.
O da! Ma amuza mai ales aparatorii inversunati ai ciinilor vagabonzi, dar carora nu le pasa de puii, porcii sau vacile pe care le maninca, de parca alea n-ar fi tot animale, ci un fel de legume!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ne nastem singuri, murim singuri........ | ellla | 29 | 12.463 |
|
Este crestinismul de astazi sub blestem? | ady_maris | 67 | 12.040 |
|
primul om care a intrat in rai | Carrina_19 | 82 | 16.498 |
|
multumit esti frate? | stiucarul | 18 | 6.687 |