Concertele Pink Martini din Bucuresti reprogramate

Concertele Pink Martini din Bucuresti reprogramate

Detalii

CategoriiCultura
TaguriBucuresti, concerte
Ultima actualizareMarti 31 martie 2020
Vizualizari563

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cele doua concerte ale indragitei trupe Pink Martini care ar fi trebuit sa aiba loc la finalul acestei luni au fost reprogramate din motive de siguranta anul viitor, pe data de 11 aprilie la Fratelli Studios si pe data de 12 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolele de pe data de 30 martie 2020 si 31 martie 2020 nu se vor mai desfasura ca urmare a ordinului Guvernului din data de 8 martie 2020.

”Siguranta si sanatatea sunt prioritare in aceasta perioada extrem de dificila. Cu aceste ganduri in minte, impreuna cu membrii trupei Pink Martini am decis ca este cel mai bine sa amanam revederea cu publicul din Romania pentru primavara anului viitor. Multumim pentru intelegere!”, afirma promoterul Events.

Inspirandu-se din muzica tuturor popoarelor si dorind sa includa intr-un repertoriu fara repros toate genurile – de la pop, pana la jazz si muzica clasica, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini in 1994. Initial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase si mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internationale ce aveau ca scop strangerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuinte accesibile, mediu, biblioteci, educatie sau parcuri.

In 2021, Pink Martini se va intoarce in Romania alaturi de superba solista China Forbes, cooptata in orchestra in 1995 de Thomas Lauderdale, fostul sau coleg de la Harvard, cu care va compune, mai tarziu, multe dintre celebrele piese ale formatiei, incusiv “Je ne veux pas travailler”.

Pink Martini si China Forbes vor sustine doua concerte in Romania – in 11 aprilie, la Fratelli Studios (Strada Glodeni nr. 1-3, Bucuresti), si in 12 aprilie, la Sala Palatului (Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti).
Biletele sunt disponibile eventim.ro iar biletele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noile date.