07funerare, balsam pentru inimile indurerate ale apartinatorilor

07funerare, balsam pentru inimile indurerate ale apartinatorilor

Detalii

CategoriiSocial
TaguriServicii Funerare
Ultima actualizareMiercuri 1 septembrie 2021
Vizualizari299

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din momentul in care a sunat telefonul acela funebru sau apartinatorul a asistat la sfarsitul celui drag intra in scena 07funerare dispeceratul balsam al inimilor indurerate. Sufletul apartinatorului se afla inca in genuchi, durerea supraomeneasca ii inunda fiinta, dar cu ultimele puteri incearca sa sune, sa caute o firma de pompe funebre la care sa gaseasca intelegere si ajutor.

De ce intelegere? Fiindca vocea va fi sugrumate de lacrimi si mesajul incoerent din cauza mortii celui drag. Cu el s-a sfarsit o era si incepe era dorului sfasietor, era scaunului gol de la masa, era lipsei peste tot, lipsa chipului, lipsa glasului blajin, lipsa sfasietoare care arde fiinta celui ramas. Imediat dupa deces, apartinatorul parca este un bolnav ce a fost operat si isi revine incet incet din anestezie. Pentru aceasta suferinta care distruge echilibrul existential, care bulverseaza si scindeaza a fost inventat dispeceratul national 07 Funerare. Aici este refugiul in care apartinatorul este incurajat, consiliat, inteles si tratat cu maxim respect.

De ce refugiu? Fiindca este deschis noapte si zi si cineva este gata sa asculte trauma prin care trece apartinatorul. Cand el isi deschide sufletul si gaseste pe cineva cu care sa isi imparta durerile si ingrijorarile se simte deja mai confortabil.

Se spune ca mortii nu au nevoie de nimic, dar nu este asa. Decedatul are nevoie de ingrijiri speciale, decedatul are nevoie de sicriu elegant cu cruce, capac si lenjerie fina, de haine noi cu care sa fie imbracat, de masina cu care sa fie dus unde va fi nevoie, de flori in semn de pretuire si de ramas-bun, de masa de pomenire la restaurant, fiindca pleaca definitiv de pe acest pamant. Dar plecarea lui trebuie sa fie legala, prin urmare este nevoie si de acte de la primarie si de la medicul de familie, iar daca este foarte cald are nevoie de imbalsamare si de capac frigorific care se inchiriaza si il ajuta sa se pastreze proaspat pana in ziua ceremoniei de adio.

Grijile care pun stapanire pe mintea apartinatorului, unde gaseste multa durere de aici pornesc. El, decedatul, are nevoie de atat de multe produse si servicii, iar el, apartinatorul, este lipsit de experienta confruntarii cu astfel de evenimente si coplesit de durere. Ce poate face ca pregatirile sa nu stagneze? Se mai gandeste si la faptul ca isi doreste din tot sufeltul ca lumea care va veni la priveghi sa se mire ca defunctul arata ca in timpul vietii. Fiecare apartinator doreste ce este mai bun pentru mortul lui, fiindca s-a sfarsit totul si mai departe nu mai poate face nimic pentru el.

Prin urmare, daca nu este machiat sa i se refaca trasaturile frumoase, in zadar se nasc regretele simultan cu osbervatia oamenilor ca moartea i-a schimonosit trasaturile frumoase. O vizita pe site-ul dispeceratului national nascut din solidaritate cu familiile indoliate va aduce putina liniste in suflet. Acolo, fie dimineata, fie miezul noptii, fie zi de lucru sau zi de sarbatoare, cineva se afla la post. Are pregatire speciala, atat in domeniul legislatiei si serviciilor funerare, dar si pregatire de om care intelege, caruia ii este mila si stie sa intinda o mana celui aflat in suferinta.

Cine simte nevoia sa vorbeasca mult, sa isi exteriorizeze suferinta, va alege varianta apelului preluat de operatorul funerar care la randul sau il va redirectiona catre cel mai apropiat colaborator din judetul in care a avut loc decesul. Exista insa si varianta apelului direct, alegand judetul si luand datele de contact ale celei mai apropiate firme de domiciliu.

Apeland la 07funerare.ro, familia indurerata are garantia ca:

  1. Pregatirea decedatului pentru ceremonie poate avea loc imediat, fiindca programul non-stop inseamna promptitudine maxima.
  2. Apartinatorul are libertatea deplina de a personaliza pachetul de servicii funerare conform dorintelor sale sau conform dorintelor decedatului, daca acesta a avut timp sa le exprime sau sa le treaca in testament.
  3. Preturile sunt accesibile si oneste, raportate la calitatea serviciilor, complexitatea lor, importanta si dificultatea acestora. Nu este usor pentru echipa sa intre in contact cu trupul lipsit de viata, sa-l manipuleze, sa il imbalsameze, sa il imbrace dupa toaletarea amanuntita.
  4. Evaluarile solicitantilor serviciilor funerare pentru cei dragi sunt toate la superlativ. Nimeni nu a postat un comentariu negativ, deci sarcina a fost indeplinita constiincios.
  5. Masinile funerare sunt in stare tehnica foarte buna, conduse de soferi atenti si intelegatori care au experienta condusului funerar. Ele sunt igienizate dupa fiecare utilizare, sicriul se afla in siguranta, mai ales ca usa este incuiata.

Din respect fata de apartinatori si pentru a le alina suferinta echipa tine cont de toate dorintele familiei indurerate. Pe site sunt zeci de modele de sicrie, iar familia are posibilitatea sa aleaga unul elegant ca decedatul sa plece in conditii decente din aceasta lume. Omul primeste respect cat este viu, dar este omagiat si cand este mort pentru tot ce a facut pe acest pamant.

07Funerare.ro inseamna un om pregatit sa asculte nenorocirea care s-a abatut asupra celui care ii solicit ajutorul, o echipa intreaga cu experienta, pregatire profesinala si multa omenie care se ocupa de pregatirea fiecarei etape a inmormantarii.

In acele zile, familia indurerata este inconjurata de multa intelegere si de multa iubire, primeste ajutorul firmei de pompe funebre, este ocupata cu telefoane, cu pregatiri, raspunde la condoleantele transmise si primeste toate imbratisarile si cuvintele de imbarbatare. Durerea cumplita va fi resimtita cand toti pleaca, iar ai casei raman singuri.

07Funerare reprezinta liniste deplina pentru decedatii pe care ii pregateste cu grija pentru ceremonie si sprijin de nadejde si intelegere fata de apartinatorii cu sufletele sfasiate de durere.