Ce flori dăruiești în funcție de zodie

Ce flori dăruiești în funcție de zodie

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguribuchete flori, flori
Ultima actualizareLuni 21 decembrie 2020
Vizualizari117

Voteaza & Distribuie

Descriere

Femeile sunt diferite, iar personalitățile lor sunt greu de descifrat uneori. Zodia îți spune câteva caracteristici după care să te ghidezi și tot ea este cea care-i influențează caracterul și personalitatea. Florile sunt cadouri care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din viața unei femei, indiferent de ocazie, de zi sau de zodie. În funcție de semnul zodiacal, astăzi vei afla care sunt cele mai potrivite flori în concordanță cu personalitatea ei. După ce vei citi acest articol, cu siguranță vei ști să-i oferi cele mai speciale buchete de flori.

Femeia Berbec

Femeile aflate sub semnul zodiacal al berbecului sunt printre cele mai atrăgătoare și puternice femei ale zodiacului. Acest semn denotă farmec, energie și ambiție, așa că cele mai potrivite flori pentru ele sunt cele cu petale mari și impunătoare. Alege întotdeauna flori parfumate puternic, cum sunt trandafirii, crinii sau caprifoiul, floarea reprezentativă a zodiei. Buchetul de flori pregătit pentru femeile din zodia berbec trebuie să impresioneze.

Femeia Taur

Femeile Taur sunt sensibile și foarte atente la detalii. Florile cu care nu vei da greș niciodată sunt macii, narcisele, margaretele și violetele. Pentru aceste femei sunt potrivite buchetele rotunde care să denote perfecțiune, meticulozitate și în care mirosurile să fie subtile și îmbinate armonios.

Femeia Gemeni

Floarea reprezentativă a zodiei gemeni este lavanda. Femeia gemeni are o fire gingașă, sociabilă și este extrem de creativă. Optează pentru un buchet în nuanțe pastelate care să cuprindă florile ei preferate. Printre cele mai potrivite se numără liliacul, crizantemele, crinii, orhideele sau lăcrămioarele.

Femeia Rac

Racul este cea mai sensibilă zodie. Femeile aflate sub acest semn zodiacal adoră parfumurile subtile și florile gingașe, precum bujori sau irisi. Acestea sunt femei foarte romantice, așa că alege nuanțe de roșu, roz și violet. Trandafirii albi sunt florile care le definesc cel mai bine pentru că aceștia simbolizează puritatea, naturalețea și sensibilitatea.

Femeia Leu


Regina zodiacului, femeia leu are un spirit liber înnăscut, fiind o femeie puternică, creativă și ambițioasă. Florile oferite femeii leu trebuie să fie foarte frumoase, perfecte și impunătoare. Floarea reprezentativă a acestei zodii este floarea soarelui. Alte flori potrivite sunt și bujorii, gladiolele și orhideele nuanțate puternic.

Femeia Fecioară


Femeile născute în această zodie sunt foarte organizate și atente la detalii. Cele mai potrivite flori pentru ele sunt cele delicate, de dimensiuni mici, colorate în nuanțe pastelate și combinate cu alb. Un buchet de flori pentru o femeie aflată sub semnul zodiacal al fecioarei trebuie să conțină flori de nu mă uita, lavandă, margarete și roze.

Femeia Balanță


Buchetul de flori perfect pentru femeile balanță este compus din trandafiri ce semnifică dragostea adevărată. Acestea au o fire romantică și adoră să se simtă prețuite și iubite. Alte flori potrivite sunt hortensiile, margaretele și crinii albi.

Femeia Scorpion

Femeile Scorpion sunt pasionale, perspicace și foarte intuitive. Acestea adoră să își rezolve singure problemele, având un spirit independent și fiind extrem de puternice. Un buchet potrivit pentru ele trebuie să fie impunător și colorat în nuanțe pronunțate de roșu, portocaliu și galben. Alte flori potrivite mai sunt trandafirii, gerberele și crizantemele.

Femeia Săgetător

Femeile aflate sub acest semn zodiacal sunt puternice, creative, sincere și prietenoase. Narcisa este floare reprezentativă a acestei zodii. Pentru ele, alege buchete de flori rezistente și longevive, putând opta foarte bine și pentru coșuri sau cutii cu flori. Trandafirii, bujorii sau garoafele roz sunt alte flori potrivite ale acestei zodii.

Femeia Capricorn


Femeia din zodia Capricorn este o fire puternică, cu o voință de fier și mai ales o persoana individualistă căruia nu-i plac schimbările. Pentru o așa personalitate poți alege din paleta cromatică caldă, precum roșu aprins, potrocaliu sau maro, în combinație cu nuanțe pure de alb. Florile cele mai potrivite sunt garoafele, calele și mușcatele. Buchetul ideal va fi decorat cu elemente lemnoase sau cu crenguțe de iedera.

Femeia Vărsător


Femeile Varsător sunt exotice și impunătoare. Orhideele sunt florile care le descriu cel mai bine, însă poți alege și gladiole sau azaleea. Acestea trebuie să fie puternic colorate și să aibă nuanțe cât mai neobișnuite, precum albastru sau violet intens.

Femeia Pești


Pentru femeia Pești este foarte important mesajul pe care vrei să-l transmiți. Poți alege un buchet de flori care să conțină maci, lotus, orhidee sau crini.

Intră pe Maison d'Or, alege florile potrivite și surprinde-ți femeia din viața ta.

Surse foto: unsplash.com/photos/x0cZa82jeJ8