sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

timp si alegeri si implicata dragostea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 24 January 2008 - 12:56 AM

Cineva imi spunea ca o data o alegere facuta aceea va ramane... cand te gandesti ca altii fug de alegeri de ei insisi ... oare timpul unei alegeri exista? oare exista un timp al iubirii? oare daca alegi perfectul cotidianului intr-o relatie si fericirea stabilita in ea... nimeni nu ar alege o dragoste nebuna iscata dintr o privire dintr un sentiment al apartenentei? riscul unei noi alegeri ar destrama fericirea? ( o paranteza cand alegi o facultate si schimbi si dai la alta ce iti descopera adevarata vocatie ) bine ca situatia e mai complexa decat paranteza... eu nu am ales sa simt acuratetea eului meu ascuns in el da el fuge de eul din mine trist nu? nu exista timp nu exista alegere pentru mine .. exista o continuitate eterna.. voi ce ati face daca ar veni cineva cu te iubesc dupa 5 luni de nevbite si ramase in urma ranite fiinte si orgolii si in momentul respectiv este deja o relatie stabila? da stiu toti stau in relatia actuala e buna ma face fericit nimeni nu se mai intoarce la o regenerare normal o regenerare a doua euri intr-unul...

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 January 2008 - 01:53 AM

Vezi postarearise_again, la Jan 24 2008, 12:56 AM, a spus:

Cineva imi spunea ca o data o alegere facuta aceea va ramane... cand te gandesti ca altii fug de alegeri de ei insisi ... oare timpul unei alegeri exista? oare exista un timp al iubirii? oare daca alegi perfectul cotidianului intr-o relatie si fericirea stabilita in ea... nimeni nu ar alege o dragoste nebuna iscata dintr o privire dintr un sentiment al apartenentei? riscul unei noi alegeri ar destrama fericirea? ( o paranteza cand alegi o facultate si schimbi si dai la alta ce iti descopera adevarata vocatie ) bine ca situatia e mai complexa decat paranteza... eu nu am ales sa simt acuratetea eului meu ascuns in el da el fuge de eul din mine trist nu? nu exista timp nu exista alegere pentru mine .. exista o continuitate eterna.. voi ce ati face daca ar veni cineva cu te iubesc dupa 5 luni de nevbite si ramase in urma ranite fiinte si orgolii si in momentul respectiv este deja o relatie stabila? da stiu toti stau in relatia actuala e buna ma face fericit nimeni nu se mai intoarce la o regenerare normal o regenerare a doua euri intr-unul...

Spune exact : despe ce e vorba ?

#3 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 24 January 2008 - 02:33 AM

lupini mi-ai pus o intrebare grea :doh: despre ce e vorba? despre o poveste sf in care oricum personajul umil dra ratacitoare nu o mai primeste ,, sufletul ei pereche " ca a orbit de tot.. eu tu tu eu il citasem pe el insa zic ca traiesc eu o inrauire de emotii senzatii framantari ... eu am sa mai zic in versuri incalcite povestea adica monologul ca povestea e pentru doi si eu am ramas eu numai eu da pur si simplu ma gandeam la situatia mea actuala in mesaj .. eu aia ma reintorc pentru regenerare dar se pare ca eul de tu s-a pierdut pe drum

#4 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 27 February 2008 - 02:30 AM

da.... refreshing the problem of choices... timpul a trecut .. el a ales o pe ea .. nu pe mine .... m am resemnat ... cred.... insa am avut un vis ( acum o saptamana ) in care tatal meu ce se afla in Cer acum imi spunea sa am rabdare ca va fi .... ca el va fi..... se spune ca ce zic mortii asa ar fi ... dar eu am o viata ... sa stau sa astept ce sa astept? fericirea? pe el? cand pot sa ma uit in jur dupa altcineva sa ma refac ... nu ca m ar satisface pe mine intelectual si afectiv orice barbat ... dar totusi.... tema asta a rabdarii si alegerilor ma depaseste ....

#5 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 February 2008 - 03:46 AM

povestea s a terminat topic inchis problema elucidata nu am sa mai fiu cu el never caut altul

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Ghiciti cu cine a votat Gafu' ! alpad  5 5.860
Topic inchis Pentru cei care nu dorm dupa ora 00
FUN Chat,varianta doar de noapte :D
N!gh7 W0lf  58 11.251
Topic inchis Smilie spider_funny  5 7.708