Avantajele unui semineu electric in casa ta - Motivele pentru care ar trebui sa faci o astfel de achizitie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSemineu electric
Ultima actualizareMiercuri 21 noiembrie 2018
Vizualizari1268

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre visurile tuturor celor care locuiesc la bloc sau in case in care spatiul nu este prea generos este de a avea un semineu. Desi unul pe lemne este destul de dificil de intretinut in astfel de spatii, un semineu electric este solutia cea mai buna.Poate unele persoane locuiesc cu chirie, iar dorinta de a avea un semineu este practic imposibil de realizat, deoarece trebuie respectata in totalitate dorinta proprietarului. Astfel, multi dintre acestia, in special cei care detin apartamente, sunt mai mult decat reticenti la o astfel de sursa de incalzire.

Avantajele semineelor electrice

Semineul electric reprezinta cea mai buna alernativa pentru toti cei care isi doresc un semineu in casa. Acestea aduc si multe avantaje, printre care cele mai importante sunt:

Fara fum

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse de un semineu electric este acela ca nu va produce fum in casa. Acesta functioneaza precum un calorifer, ceea ce inseamna ca atunci cand il bagi in prize emana caldura. Prin urmare, nu creeaza niciun fel de deranj.

Usor de intretinut

De asemnea, acest semineu este foarte usor de intretinut, deoarece, spre deosebire de semineele pe lemne, nu necesita lemne pentru foc sau curatarea cosului de fum.

Costuri mici

Instalarea si construirea unui semineu traditional in casa poate presupune costuri ceva mai mari. In cazul semineelor electrice investitia initiala, cea de cumparare a produsului, este singura. Ulterior, cand il folosesti, energia electrica va fi consumata doar in momentul in care semineul este tinut in priza si pornit. Prin urmare detii controlul, la fel ca in cazul semineelor pe lemne, asupra consumului pe care il faci, cu atat mai mult cu cat fiecare model de semineu are detaliat in manualul de utlizare cantitatea de curent electric pe care o consuma pe minut.

Este rezistent

Acest tip de semineu are o rezistenta destul de mare in timp. Spre deosebire de alte sisteme de incalzire, acestea sunt mai putin expuse riscului de a se deteriora prin ruginire. Chiar si dupa ani buni de utlizare, acestea au aceeasi capacitate de incalzire.

Usor de instalat

Nu ai nevoie de o echipa de specialisti pentru a-ti monta semineul in casa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa il scoti din cutie si sa il conectezi la o sursa de curent electric.

O multime de modele din care sa il alegi pe cel potrivit pentru locuinta ta

Nu ai mult spatiu in living, iti doresti cu ardoare un semineu si te gandesti ca va trebui sa faci un compromis si sa renunti la televizor pentru acesta? Nu este cazul. De exemplu, exista modele de seminee tip noptiera, care permit amplasarea televizorului deasupra. Acesta nu va afecta in niciun fel sistemul de incalzire.

Pot fi folosite oricand

Daca in cazul unor seminee pe lemne utilizarea acestora este conditionata de instalarea unui cos de fum, de achizitia de lemne, cele electrice pot fi folosite fara niciun fel de pregatiri in orice zi mai racoroasa.

Creeaza acelasi ambient calduros

Semineele au de regula acest efect minunat in casele in care sunt insalate, de a crea o senzatie de familiaritate si caldura, atat la propriu, cat si la figurat, iar cele electrice nu fac exceptie. Seminee-expert.ro este firma specializata https://www.seminee-expert.ro in constructia si instalarea de seminee, sobe, iar daca esti in cautarea unui model de semineu electric, aici este locul in care il gasesti cu siguranta pe cel potrivit pentru tine.