Afla despre baterie termostatata grohe: un accesoriu esential pentru baia ta!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriInstalatii sanitare
Ultima actualizareMarti 18 septembrie 2018
Vizualizari1497

Voteaza & Distribuie

Descriere

Exista situatii in care vrei sa intri sub dus dupa o zi lunga de munca, dae lasi apa sa curga pret de mai multe minute si constati cu dezamagire ca nu curge apa calda. Nu este frustrant? O baterie termostatata grohe este un accesoriu de baie inteligent care mentine temperatura apei la un nivel constant. Aceast dispozitiv iti ofera un confort ridicat, dar te ajuta in acelasi timp sa faci si economie de bani.

Ce este bateria termostata grohe?

Bateria termostatata grohe a fost special creata pentru a evita situatiile neplacute precum cea descrisa mai sus. Din momentul in care vei monta in baia ta o astfel de baterie, vei spune stop acestor experiente neplacute care creeaza disconfort. Bateriile prevazute cu termostat sunt special create pentru a mentine un echilibru intre presiune si temperatura apei, in asa fel incat tu sa te bucuri de o experienta placuta atunci cand faci baie. In acelasi timp, o baterie termostatata grohe este foarte sigura si pentru cei mici. Aceste baterii sunt prevazute cu butoane speciale, montate pe capatul termostatic, care limiteaza temperatura apei pana la 38 grade Celsius. Astfel, cei mici nu pot risca sa se accidenteze si sa se opareasca cand fac baie.

Cum functioneaza o baterie termostatata grohe?

Temperatura dorita este obtinuta cu ajutorul termoelementului ce are rolul de a amesteca apa calda cu apa rece pana cand se obtine temperatura in paramatrii doriti. Termoelementul elimina variatiile de presiune, facand din bateriile cu termostat elemente foarte sigure. Poti selecta temperatura dorita foarte usor. Aceasta se va mentine pe intreaga durata a baii tale. Temperatura exterioara a bateriei nu depaseste niciodata temperatura apei. Riscul de oparire este complet eliminat, iar utilizatorii se pot bucura de momente relaxante fara evenimente neprevazute. Din acest motiv, bateria termostatata grohe este ideala pentru familiile care au copii mici.

O baterie termostatata grohe este prevazuta cu:

  • oprire de siguranta la 38 grade celsius, maner pentru volum cu Grohe EcoButton ( buton cu functie reglabila de oprire economica)
  • garnitura ceramica
  • garnitura metalica rectangulara de perete cu etansari acoperit.

O baterie cu termostat contribuie la economisirea apei si energiei. Cu ajutorul unei astfel de baterii cu termostat, temperatura apei este reglata automat, cu o intarziere foarte mica. Astfel, nu o sa fii nevoit sa pierzi cantitati mari de apa asteptand ca temperatura apei sa ajunga un nivel potrivit pentru tine. In cazul in care ai centrala termica vei face economie la factura de gaze. Timpul petrecut sub dus sau in baie trebuie sa ne procure o stare de relaxare, nu de incordare. Bateria termostata grohe este garantia pentru o baie calda si placuta, un dus sanatos si tonic, fara fluctuatii de temperatura imprevizibile si nedorite.

Cum poti comanda?

Magazinul online www.baterii-lux.ro comercializeaza baterii termostatate grohe, oferind garantie de cinci ani. Alege sa previi situatiile neplacute si pune pe primul loc confortul tau si al familiei tale! Cu ajutorul acestui model de baterie poti fii linistit in privinta temperaturii apei. Scapa de grijile legate de apa prea rece sau prea calda din momentul in care doresti sa faci o baie relaxanta! Intra pe site si comanda unul dintre modelele de baterii cu termostat comercializate pe baterii-lux.ro magazin online, liderul de pe piata accesoriilor de baie si bucatarie.