Sarac dar cu timp sau bogat dar fara timp pt voi? fetelor, cum alegeti?
Scris 21 January 2008 - 03:02 AM
Scris 21 January 2008 - 09:34 AM
sarac? cu riscul de a "intra" in gura voastra, cum a facut-o Diana Munteanu in gura lui Cartianu....nu. sa n-aud de barbati saraci. daca a ajuns la o anumita varsta si e tot sarac, atunci e un ratat. nu ma intereseaza.
din punctul de vedere a timpului liber... daca vrea cu adevarat sa petreaca timpul cu iubita, va gasi momente s-o faca, n-ai grija...chiar daca e un tip foarte ocupat. amu` sigur... interesul personal va stabili ordinea prioritatilor in gestionarea timpului...
Scris 21 January 2008 - 12:18 PM
ActorGrabit, la Jan 21 2008, 05:02 AM, a spus:
Ne sugerezi cumva ca ai bani ? Ne aduci si dovezi in acest sens...
Si cu bani si cu timp pt mine...se poa` ?
Si de ce esti tu asa sigur ca viata ne va pune intr`o asemenea "dilema" ? "intamplator" majoritatea femeilor stiu ce vor.
Scris 21 January 2008 - 12:27 PM
ActorGrabit, la Jan 21 2008, 03:02 AM, a spus:
Evident prima varianta...Vreau un barbat langa mine si nu o masina de produs bani...Vreau sa simt ca am un barbat alaturi din toate punctele de vedere...Nu asa un tip obosit si frustrat de munca lui care abia mai gaseste timp sa ma scoata in oras....sau sa facem dragoste...Am o prietena care este intretinuta de sotul ei insa in afara de bani nu are altceva....Sotu o neglijeaza...nu mai comunica...nu mai au parte de apropiere fizica...Este o singuratate in doi....
Scris 21 January 2008 - 12:56 PM
Scris 21 January 2008 - 01:10 PM
mysterious*girl, la Jan 21 2008, 12:56 PM, a spus:
Poate ca da....dar ipotetic vorbind daca ar fi sa aleg intre cele 2 cred ca e mai buna prima varianta.....evident ca ideal ar fi sa nu fie chiar sarac lipit...dar daca altfel nu merge l-as intretine eu..
Scris 21 January 2008 - 02:12 PM
Scris 21 January 2008 - 02:58 PM
( 1 ). Să presupunem că are un loc de muncă, şi, se căsătoreşte. Cu timpul, mai ales după apariţia copilului īn familie, sau poate, a copiilor, e tot mai mult nevoie de cāt mai mulţi bani pentru īntreţinerea familiei. Dacă aceştia nu sunt prea mulţi, apar tensiunile īntre soţi şi soţie, cauzate de lipsurile materiale. Cu timpul , soţia ajunge să īl urască.
( 2 ). Să presupunem că bărbatul īncepe o afacere după ce se căsătoreşte.Fiind absorbit de afacerile lui, timpul petrecut cu familia a foarte scurt. Soţia se simte tot mai singură, nu mai are cu cine comunica, nu mai are cui să-i spună ce are pe suflet, nu are cu cine să īmpărtăşească necazurile şi bucuriile. Cu timpul, soţia ajunge să īl urască pe soţ şi, probabil īşi va găsi un amant.
Politica mea de viaţă e următoarea : băbaţilor, prima dată creaţi-vă o situaţie materială bună, şi, abia apoi să vă căsătoriţi pentru că dacă vă căsătoriţi īnainte de asta, soţia vă va urī din cauza lipsurilor, iar dacă īncepeţi o afacere după ce v-aţi căsătorit, soţia vă va urī din cauză că nu veţi mai avea timp şi pentru familie !!!
Scris 21 January 2008 - 03:00 PM
lupini, la Jan 21 2008, 02:58 PM, a spus:
( 1 ). Să presupunem că are un loc de muncă, şi, se căsătoreşte. Cu timpul, mai ales după apariţia copilului īn familie, sau poate, a copiilor, e tot mai mult nevoie de cāt mai mulţi bani pentru īntreţinerea familiei. Dacă aceştia nu sunt prea mulţi, apar tensiunile īntre soţi şi soţie, cauzate de lipsurile materiale. Cu timpul , soţia ajunge să īl urască.
( 2 ). Să presupunem că bărbatul īncepe o afacere după ce se căsătoreşte.Fiind absorbit de afacerile lui, timpul petrecut cu familia a foarte scurt. Soţia se simte tot mai singură, nu mai are cu cine comunica, nu mai are cui să-i spună ce are pe suflet, nu are cu cine să īmpărtăşească necazurile şi bucuriile. Cu timpul, soţia ajunge să īl urască pe soţ şi, probabil īşi va găsi un amant.
Politica mea de viaţă e următoarea : băbaţilor, prima dată creaţi-vă o situaţie materială bună, şi, abia apoi să vă căsătoriţi pentru că dacă vă căsătoriţi īnainte de asta, soţia vă va urī din cauza lipsurilor, iar dacă īncepeţi o afacere după ce v-aţi căsătorit, soţia vă va urī din cauză că nu veţi mai avea timp şi pentru familie !!!
corect! dar cel mai bine este ca responsabilitatea sa nu cada doar pe umerii barbatului......si femeia trebui sa isi aduca contributia....iar daca castiga mai mult...cu atat mai bine!
Scris 21 January 2008 - 03:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dragostea la copii si adolescenti | Metal Head | 21 | 5.797 |
|
Chestionar: Ce e mai bine sa fii ? Barbat sau femeie ? | S.R. | 136 | 8.667 |
|
Tupeu sau nebunie
avem? |