Cauți o mașină de familie? Iată care sunt cele mai recomandate modele

Cauți o mașină de familie? Iată care sunt cele mai recomandate modele

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare
Ultima actualizareMiercuri 15 ianuarie 2020
Vizualizari465

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când ai doi, trei sau chiar mai mulți copii, o mașină de familie este un lucru extrem de necesar, pentru a putea să-i duci și să îi iei zilnic de la școală dar și pentru a merge împreună în vacanțe sau mici escapade în natură. O mașină de familie trebuie să aibă suficient spațiu în interior, pentru ca pasagerii de pe bancheta din spate să stea cât mai confortabil, dar și un portbagaj „generos” în care să încapă toate bagajele atunci când plecați în concediu pentru mai multe zile.

Dacă tocmai te afli în căutarea unei mașini potrivite pentru nevoile întregii familii, atunci articolul de față te va ajuta să găsești modelul ideal. În cele ce urmează îți prezentăm câteva din cele mai populare mașini de familie și caracteristicile lor.

Skoda Octavia

Se numără printre mașinile de familie preferate ale românilor, fiind foarte fiabilă, robustă și cu un pachet generos de dotări standard. Ceea ce o recomandă ca mațină de familie este spațiul generos din interior, dar și portbagajul foarte încăpător. Recent producătorul a anunțat lansarea generației IV din seria Skoda Octavia. Cea mai accesibilă mașină din gamă este cea cu motor 1.2 TSI de 86 de cai putere.

Ford Tourneo Connect


Scaunele sunt dispuse astfel încât să permită depozitarea bagajelor și în interiorul mașinii, fără a-i încurca în vreun fel pe pasageri. În plus, este și o mașină sigură, dotată cu funcție de asistență pentru controlul vitezei și un sistem de frânare automat, care acționează atunci când în fața mașinii apare brusc un pieton sau un obstacol. Pentru a afla mai multe detalii despre acest model poți face o vizită la sediul Neste Automotive din București. De asemenea, intrând pe nesteautomotive.ro ai posibilitatea de a te programa pentru un drive test.

Seat Leon

Amenajarea interiorului, spațiul, calitatea asamblării și a materialelor folosite sunt punctele forte pentru acest model. Design-ul aduce foarte mult cu cel al unei mașini sport, cu o linie dinamică și un plafon ușor arcuit. Caroseria are o structură rigidă și rezistentă, fiind capabilă totodată să absoarbă o mare cantitate de energie în caz de impact, ceea ce conferă un grad sporit de siguranță.

Honda CR-V

Este un autovehicul din gama SUV, care oferă pasagerilor un spațiu generos, indiferent că e vorba de cei de pe bancheta din spate sau pasagerul din dreapta. Portbagajul este extrem de încăpător, având o capacitate de 589 de litri, cu scaunele din spate în poziție normală. Această capacitate poate fi crescută până la 1.146 de litri atunci când se rabatează bancheta.

Toyota RAV 4

Vorbim tot de un SUV cu toate caracteristicile necesare unei mașini de familie fiabile. Producătorul nu și-a propus să concureze cu alte modele mai sportive din gamă, concentrându-se pe confort și siguranță. Se descurcă foarte bine, atât pe șosea cât și pe drum accidentat, fiind astfel ideală și pentru excursiile la munte.

Honda Civic


Interiorul este spațios și confortabil, iar dotările smart îi conferă un avantaj în comparație de alte modele similare. Piesa de rezistență este motorul performant, care poartă amprenta de calitate specifică mașinilor japoneze. Honda Civic este recunoscută și pentru rezistența sa îndelungată în timp, vizitele la service fiind necesare mai mult pentru reviziile periodice.

Volkswagen Golf

Ceea ce recomandă acest model ca mașină de familie este motorul fiabil, dar și spațiile de depozitare suficient de multe și de generoase. Portbagajul are o capacitate de 380 de litri, iar în interior, pasagerii de pe bancheta din spate au loc suficient, atât la genunchi cât și în zona capului. În plus, este și o mașină economică, având un consum mixt de 4,8 litri la o sută de kilometri.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/oameni-fat%C4%83-c%C4%83l%C4%83torie-%C3%AEn-aer-liber-2594433/