Balustrade din sticlă care vă pot permite să aveți o scara modernă

Balustrade din sticlă care vă pot permite să aveți o scara modernă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguribalustrade, Balustrade din sticla
Ultima actualizareSambata 28 decembrie 2019
Vizualizari421

Voteaza & Distribuie

Descriere

Balustradele sunt absolut necesare pentru oricine își dorește în casă cu scară interioară sigură. De-a lungul istoriei, designul scărilor interioare din majoritatea caselor din lume nu a avut prea multe variații, cu toate acestea căutarea neobosită a armoniei estetice și a funcționalității fiecăreia dintre componentele arhitecturale care alcătuiesc o casă a făcut ca mai mulți arhitecți și designeri să ia în considerare proiecte unice și chiar fanteziste, greu de replicat și, mai ales, pline de inspirație.

Unele sunt și foarte moderne, realizate din sticlă plată sau curbă, în funcție de forma scărilor. Sticla stratificată sau temperată, de la 8 mm la 10 mm grosime este cea mai nimerită. Și culorile acestor balustrade de sticlă pot varia de la tonurile de albastru deschis, roz, lila și până la și variantele de sticlă transparentă. Nu există nicio limită a imaginației în această direcție, a nuanțelor coloristice. Materialul din care sunt confecționate balustradele aceastea uimitoare- sticla, care este o soluție la modă, o soluție reprezentativă a design-ului vremurilor noastre, dar și a celor viitoare.

Un alt punct în favoarea lor este că sunt ideale pentru interioare, deoarece oferă un stil impunător și copleșitor. Pentru a oferi casei o notă dramatică, balustradele de sticlă se completează cu texturi și nuanțe noi.

Indiferent dacă o anume casă cu etaj este mai clasică sau foarte futuristă, atunci vei descoperi câteva modele de produse precum acelea de la Abc Ludens care îți vor capta cu siguranță atenția. De la modern la rustic, orice opțiune de balustrade de sticlă este valabilă pentru a avea o locuință precum în telenovele care să îi lase pe musafiri cu gura căscată.

Acest tip de scări este ideal pentru casele mari care au o intrare mare, plină de lumină. Dacă aveți deja scări din lemn, munca va fi mult mai simplă, deoarece nu trebuie decât să plasați balustrade din sticlă pentru a le oferi o alură mai modernă.

Pe de altă parte, dacă încă nu ați montat treptele scării, vă puteți orienta către modele futuriste, precum ar fi scările care par a levita, fiind realizate tot din sticlă, eventual combinată cu metal inoxidabil. Totuși, acest gen de scări nu este cel mai recomandat dacă există copii mici în familie sau persoane în vârstă cu probleme locomotorii.

Nimic mai subtil și avangardist decât scările albe, frumoase, care ne duc cu gândul la vacanța petrecută pe meleaguri grecești. Acest tip de design are un scop dincolo de funcțional și anume acela de a transforma camera de zi într-un adevărat spectacol vizual.

Puteți completa acest stil cu balustrade din sticlă sau, dacă doriți un plus de originalitate, le puteți completa cu materiale în trend, precum ar fi oțelul inoxidabil. Pentru o atingere mult mai modernă puteți include, de asemenea, unele lumini led pe tavan sau chiar pe marginea treptelor.

Dacă vă simțiți confortabil cu aspectul scărilor, dar simțiți că puteți totuși să optimizați spațiul, nu ezitați ca să vă aplecați către această soluție constructivă, deoarece nu necesită bugete mari sau schimbări drastice, ci este doar să profitați de fiecare zonă. Înfrumusețați această zonă cu plante de dimensiuni variate și vaze stilizate, care îi pot da, de asemenea, puțin mai multă atitudine cu niște trepte din piatră (gresie).