Modele de tunsori in functie de forma fetei

Modele de tunsori in functie de forma fetei

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari17040

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum se explica faptul ca vedetele gasesc mereu coafura si tunsoarea potrivita? Pentru ca hair-stylistii lor se orienteaza doar dupa forma fetei si recomanda schimbarile de look in functie de aceasta. In acelasi mod alege si tu tunsoarea care ti se potriveste!


Fata ovala – Kylie Minogue


In cazul in care ai linia dintre tample un pic mai mare decat cea a maxilarului, cu o linie a bazei insertiei parului usor rotunjita, atunci forma fatei tale e ovala ca cea a lui Kylie. Opteaza cu incredere pentru o tunsoare scurta, care iti va scoate in relief trasaturile.


Kylie_Minogue


Fata patrata Renee Zellweger


Linia maxilarului tau e foarte puternic marcata, la fel ca si cea a bazei capilare? Poti spune atunci ca ai o fata patrata ca a lui Renee. Alege un bob lung, usor filat, care iti va „rotunji" taietura puternica a oaselor maxilarului tau.


Renee-Zellweger


Fata lunga – Jade Jagger


O fata lunga e caracterizata de o inaltime a fetei mai mare cu inca o jumatate fata de latimea ei. E cazul lui Jade Jagger. Alegerea perfecta este parul lung, cu volum lateral si cu bucle cu efect de latire. Acestea vor creea un echilibru intre forma fetei si tunsoare.


Jade_Jagger


Fata triunghi – Sophie Ellis-Bextor


Daca linia maxilarului tau e foarte marcata, iar feta ti se ingusteaza spre linia parului, atunci forma fetei tale este de triunghi, ca si in cazul vedetei Sophie Ellis-Bextor. Alege cu incredere un bob care sa-ti reliefeze liniile puternice, si sa-ti confere totodata un plus de volum langa tample, pentru a crea un echilibru.


Sophie-Ellis-Bextor


Fata rotunda – Kirsten Dunst


Te catacterizeaza obrajii proeminenti, o linie a maxilarului mai putin marcata? Atunci trebuie sa te orientezi dupa o tunsoare corespunzatoare fetei rotunde, precum Kirsten Dunst. O alegere ideala in aceasta situatie e un bob asimetric, cu taietura pe maxilar, spre a-l scoate in evidenta si cu bucle usoare laterale pentru a incadra frumos si a marca trasaturile fetei.


Kirsten-Dunst


Fata simetrica – Natalie Portman


Pentru o fata perfect ovala si simetrica o tunsoare foarte scurta e excelenta! Vei obtine un efect maxim ca si Natalie!


Natalie-Portman