Dreptul la alocatie Alocatii si pentru elevii de peste 18 ani!
Scris 11 January 2008 - 10:13 PM
Nu imi vine sa cred ca sunt atat de nenorociti incat sa ia alocatia celor care au implinit 18 ani. O sa se ajunga la abandonuri scolare in masa. Dupa ce ca majoritatea traiesc de pe o zi pe alta...painea e 1 leu, restul alimentelor nu mai zic.. acum ia si alocatiile la copii. Bine ca au ei cate 2-3 vile si n masini. Restul pot sa moara de foame. Cui ii pasa? Eu propun sa`i dam jos pe nenorocitii astia. Au distrus Romania. Nu se mai satura frate de furat. http://www.petitieonline.ro/petitie/alocat...-p68810048.html
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
Scris 12 January 2008 - 12:39 AM
Vampiriţa, la Jan 11 2008, 10:13 PM, a spus:
Nu imi vine sa cred ca sunt atat de nenorociti incat sa ia alocatia celor care au implinit 18 ani. O sa se ajunga la abandonuri scolare in masa. Dupa ce ca majoritatea traiesc de pe o zi pe alta...painea e 1 leu, restul alimentelor nu mai zic.. acum ia si alocatiile la copii. Bine ca au ei cate 2-3 vile si n masini. Restul pot sa moara de foame. Cui ii pasa? Eu propun sa`i dam jos pe nenorocitii astia. Au distrus Romania. Nu se mai satura frate de furat. http://www.petitieonline.ro/petitie/alocat...-p68810048.html
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
ar trebui sa primeasca si cei peste 18 ani
Scris 18 January 2008 - 10:43 PM
norocu meu ca nu fak 18 ani dekat in semestru II din a XII -a..
oricu, Alocatia aia e degeaba, cand numai abonamentu costa 35 lei..
ar trebui sa ii luam la bataie pe politicieni
cu numa jumate din banii de buzunar , pe care ii dau la copii aia, ash fii in culmea fericirii..
oricu, Alocatia aia e degeaba, cand numai abonamentu costa 35 lei..
ar trebui sa ii luam la bataie pe politicieni
cu numa jumate din banii de buzunar , pe care ii dau la copii aia, ash fii in culmea fericirii..
Scris 19 January 2008 - 11:40 AM
sunt niste nenorociti! Am implinit 18 ani luna aceasta (Dumnezeu sa imi dea sanatate
) ... si nu mai primesc alocatia .. este de-a dreptul strigator la cer .. politicienii au tot felu` de masini care mai de care si vile peste vile si celor peste 18 ani le-au taiat alocatia ... ca deh, 25 lei este mult pt ei ..
Scris 28 January 2008 - 03:33 PM
Eu am primit alocatie pana la terminarea liceului, in clasa a XII-a in martie am facut 19 ani. Am terminat liceul acum vreo 5 ani.
Mi se pare normal sa primesti alocatie pana termini liceul.
Mi se pare normal sa primesti alocatie pana termini liceul.
Aceasta postare a fost editata de mysterious*girl: 28 January 2008 - 03:33 PM
Scris 09 February 2008 - 04:30 PM
Pentru masinile si casele lor intotdeauna se gasesc fonduri. Ce mai, conducerea tarii e de tot rahatu' !
Scris 09 February 2008 - 05:39 PM
Nu sunt de acord. Elevul tot elev rămāne şi la 18 ani. E alocaţie acordată elevilor, nu minorilor.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Profesoara batuta | Oblomov | 93 | 13.229 |
|
Voluntari | Emma92 | 5 | 1.441 |
|
ce sa aleg filologie sau stiinte sociale | Coditza13 | 13 | 3.849 |
|
Spuneti-mi daca stiti