Diablo 3, unul dintre cele mai bune jocuri noi

Diablo 3, unul dintre cele mai bune jocuri noi

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cei care sunt cu adevarat fani inraiți ai gaming-ului vor vrea de fiecare data sa incerce cele mai bune jocuri noi, de aceea nu trebuie sa ratezi Diablo 3. Un joc foarte apreciat atat de critici cat și de milioanele de fani care il așteapta de mai mult de un deceniu.

Blizzard a reușit sa aduca fanilor unul dintre cele mai bune jocuri noi, este foarte bine pus la punct, indiferent de personajul pe care il alegi, Barbarian, Wizard, Witch Doctor, Demon Hunter sau Monk vei avea parte de o experiența fabuloasa. Vei explora temnițe, vei ucide monștrii puternici, te vei arunca in hoarde de inamici și vei ieși invingator daca ai un personaj ce prefera lupta de aproape, vei salva lumea, il vei ucide pe Diablo și desigur vei pune mana pe cele mai bune comori: arme, armuri, inele, scuturi etc.

Grafica are o orientare artistica unica, este unul dintre cele mai sangeroase jocuri noi dar și unul dintre cele mai frumoase. Anumite elemente pe care le vei intalni de-a lungul jocului vor ieși in evidența și vor da un plus de viața, ziduri ce se prabușesc, ghilotine, stalpi, obiecte angelice, da vei merge și in ceruri.

Cu greu te vei ridica din fața monitorului dupa ce vei incepe sa joci Diablo 3, jocul are un gameplay foarte cusiv totul se mișca exact cum ar trebui sa se miște, abilitațile eroilor sunt unice și pot fi modificate cu ajutorul runelor. Fie ca lupți pe viața și pe moarte cu un boss sau ca imparți dreptate intr-o ceata de minioni este la fel de distractiv și imersiv. In curand multe jocuri noi vor imprumuta elemente din Diablo 3.

Blizzard a reușit sa aduca o experiența unica pentru toți cei care visau de pe vremurile cand Diablo 2 le fura nopțile. Un titlu care nu trebuie sa iți lipseasca și cu siguranța unul dintre cele mai bune jocuri noi.