Regim alimentar hepatita B
Scris 23 October 2007 - 03:27 PM
va multumesc!
multa sanatate!
Scris 24 October 2007 - 08:11 PM
Scris 25 October 2007 - 04:05 PM
danadea05, la Oct 24 2007, 08:11 PM, a spus:
buna,Dana!multumesc pentru sfaturi.momentan eu sunt foarte speriata pt ca desi deocamdata am aflat rezultatul de la HvBs ca e prezent,doctorita mea m-a diagnosticat cu hepatita birala cronica B.Acum astept celelalte rezultate cvare se fac pt hepatita B.eu nu consum alcool deloc si am 3 saptamani de cand stau numai in pat.Multumesc inca o data pt sfaturi si multa sanatate si tie!
Scris 26 October 2007 - 07:24 PM
Scris 27 October 2007 - 02:16 AM
Asha cum ti am zis si pe celalat forum nu te panica degeaba...cat despre regim: multe fructe proaspete(morcovi si lamaie in special) legume, fara prajeli(daca nu poti renunta, incearca sa gatesti cu putin ulei de masline extra virgen), fara mancare/carne grasa, fara alcool si incearca sa te axezi pe mancarea cat mai naturala, fara E uri, conservanti si alte minuni...carne d pasare ai voie, peste, carne d vita....dulciurile cica nu ar fi recomandate dar eu n am putut renunta la ele
Scris 28 December 2007 - 08:48 PM
Numele meu este Olivia si o sa ma alatur si eu voua! Multumesc!
De curand am descoperit, in urma unor analize de rutina, ca sunt suspecta de hepatitaB. Prima reactie a fost sa plang si sa cred ca totul in jurul meu se prabuseste, dar incet, incet am incercat sa-mi tin curajul si sa scap de acest virus nenorocit.
Doctora mea, m-a trimis sa ma internez la Victor Babes si bineinteles ca si acolo mi-au spus acelasi lucru. La inceputul lui decembrie am facut si punctia si pe 15 ian 2008, o sa aflu rezultatul si de la viremie si de la punctie si dupa aceea sa vedem ce tb sa mai fac.
Dar, ceea ce vroiam sa-ti spun GINA, este altceva...... la fel mi-a zis si mie dr de la spital ca tb sa mananc cat MAI SANATOS, si pot pastra chiar si sarea. Am stat de vb si cu alte persoane care mi-au recomandat sa manc nesarat, totul fiert ( aici ma refer la legume) si ca cea mai importanta leguma pt ficat este este sfecla rosie (pe care eu nu o pot manca din cauza stomacului, ma doare ingrozitor).
Daca cineva mai cunoaste si alt regim alimentar care a dat roade, va rog sa-mi scrie si mie.
merci beaucoup!
olivia
Scris 07 January 2008 - 11:01 PM
am hepatita B acuta, am stat 3 sapt in spital si acum sunt in repaus acasa.
vin si eu cu o intrebare va rog: ce efecte are fumatul in timpul tratamentului
va multumesc
Scris 07 January 2008 - 11:42 PM
Tutunul si cafeaua nu influenteaza evolutia hepatitei. Ai mare noroc ca ai descoperit o in stare acuta, ptr k ai sanse 90 sa scapi. Odihneste te , tine regim fara grasimi, prajeli, fara alcool si fara paracetamol. Numai bine
Scris 09 February 2008 - 12:33 AM
valentina gina, la Oct 23 2007, 04:27 PM, a spus:
va multumesc!
multa sanatate!
nu este cazul sa te alarmezi in primul rind este activa sau pasiva ? si eu ti as recomanda in timpul tratamentului sa faci o cura de legume si mai putina carene , grasimi, alcool, ce ajuta ficatul sa si recapete sanatatea ar fi bine daca ai bea zilnic un pahar de suc de sfecla proapat, sau zeama unei lamai
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Medicamente, suplimente alimentare pentru tratarea cirozei hepatice | vizitator1987 | 1 | 6.243 |
|
Punctie dupa AgHBS negativ? | maria9791 | 3 | 3.227 |
|
Tratamentul hepatitei B cu entecavir | Lua14 | 11 | 5.224 |
|
Tratament pentru cancerul hepatic | 2468v | 1 | 2.810 |
|
spuneti Da vindecarii definitive:) |
Vasiguapo | 11 | 1.831 |
Contact
Facebook
Twitter