Experimental Re-discovery

Experimental Re-discovery

Detalii

CategoriiCultura
TaguriTimisoara
Ultima actualizareMarti 12 septembrie 2017
Vizualizari844

Voteaza & Distribuie

Descriere

Laborator de creație artistică și dezvoltare personală

Teatrul Labirint Asylum prezintă Experimental Re-discovery, un atelier de creație artistică și dezvoltare personală ce se va desfășura în lunile Octombrie și Noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului. Coordonatorul proiectului va fi fondatorul Asylum, Sebastian Dobrescu, ce vă invită la o călătorie în căutarea imaginației și a artistului din noi.

Atelierul se va desfășura în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, aproximativ câte 3 ore pe zi, în lunile Octombrie și Noiembrie, până pe data de 19 Noiembrie inclusiv, la Casa de Cultură a Tineretului. El va fi compus din practici și metode de teatru și teatru senzorial, improvizație, muzică, dans și contact improvisation, circ, arte vizuale, tehnici de dezvoltare personală și nu numai. Scopul este de a facilita o întâlnire a participanților cu diversele forme de artă pentru a putea identifica cu ce latură artistică rezonează fiecare, ca ulterior, această experiență să prindă forma unui nou spectacol de Teatru Senzorial în care participanții vor avea ocazia să devină actori

Atelierul va fi susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum, cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint și peste 40 de ateliere susținute național și internațional, împreună cu partenerii noștri de la Dance Time I.A.R și Școala de Circ. Când eram mici, fie că desenam pe pereți, construiam castele de nisip, sau inventam povești părinților ca să scăpăm basma curată, fiecare era artist în felul lui.

De obicei, acest impuls artistic din păcate învățăm să îl suprimăm, dar el nu dispare niciodată.
Încă e acolo, sclipește în întuneric. Hai să punem lumina pe el.
Fii artist. Acum.

Ce aștepți?

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se va face pe site. Vârsta minimă de participare este de 17 ani.
Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Timișoarei și al Asociației Timișoara 2021, și al partenerilor noștrii Fundația Pentru Tineret Timiș.

Teatrul Labirint Asylum este o inițiativă a Asociației Teatrul Experimental Senzorial. Activăm pe domeniul artistic-cultural cu spectacole, evenimente private, teambuilding-uri și ateliere de creație artistică și dezvoltare personală. Asylum este momentan singura trupă de teatru alternativ din Timișoara, și singura din România cu o longevitate de 3 ani. Lucrăm în special cu tineri și voluntari pentru a susține constant o activitate de teatru experimental, interactiv și senzorial în Timișoara.