SecuritInternational.ro – Constructii impunatoare cu copertine de sticla impunatoare prin design si calitate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAmenajari exterioare
Ultima actualizareMarti 11 aprilie 2017
Vizualizari1272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne fascineaza arhitectura cladirilor vechi, misterul imprimat de acestea, insa elementele moderne ne lasa adeseori uimiti da maretia si eleganta materialelor puternice din care sunt realizate. Constructiile prevazute cu copertine de sticla se diferentiaza de celelalte printr-un aspect impunator si select. Aceste copertine de sticla nu au doar un rol estetic, ci protejeaza cladirile de fenomenele extreme ale naturii, precum: soare, ploi, zapada, grindina etc.

Ce tipueri de cladiri pot beneficia de copertine de sticla fabricate de Securit?

Copertinele de sticla se potrivesc pentru majoritatea cladirilor, intrucat acestea sunt fabricate numai dupa o expertiza amanuntita, masuratori si consiliere cu clientii solicitanti. Securit International este un leader in domeniul acesta, cu o experienta de peste 90 de ani in fabricarea sticlei, cristalelor si oglinzilor si peste 20 de ani in fabricarea sticlei securizate si produselor relevante. Compania va propunde solutii optime pentru selectarea copertinelor de sticla ce se integreaza perfect in spatiul ce urmeaza a fi transformat.

Caror cladiri le pot fi aplicate aceste copertine de sticla?

  • Hoteluri

Fie ca este vorba de un complex hotelier ce include mai multe servicii (SPA, sala de fitness, centru de wellness si remodelare corporala etc) sau de un hotel simplu, copertinele de sticla vor reprezenta un element atractiv, pe care clientii care va trec pragul nu il vor uita curand.

  • Sedii de birouri

Succesul unei afaceri depinde de mai multi factori. De aceea, incepem cu spatiul si mediul de lucru propriu-zise: acestea trebuie sa fie aerisite, spatioase, ingrijite si curate. Copertinele de sticla au menirea de a contura imaginea exterioara a unei astfel de cladiri de birouri, completand interiorul prin eleganta.

  • Sedii de banci

La fel ca si in cazul sediilor de birouri, diverselor afaceri, sediile de banci trebuie sa arata impunator. Aceste copertine de sticla vor asigura aspectul ingrijit si serios al companiei ce activeaza in interiorul cladirii.
  • Diverse institutii

Securit International ofera solutii optime pentru orice tip de cladire, intregrang variantele perfecte de copertine de sticla pentru orice cladire. Clientii sunt consiliati in prealabil pentru stabilirea diverselor detalii.

  • Centre comerciale

Spatiile comerciale sunt spatii moderne prin excelenta: mall-urile si alte cladiri similare au un aspect avangardist, astfel ca inserarea copertinelor din sticla nu reprezinta un impediment. Copertina de sticla potrivita este aleasa pentru a se asorta si potrivi cu restul design-ului.

Alegerea copertinelor potrivite din sticla securizata

Compania Securit International asigura servicii complete pentru alegerea de copertine de sticla pentru spatiul indicat de clientii solicitanti. Acest tip de produs nu este unu standard, ci este proiectat numai dupa analiza la fata locului, masuratori si stabilirea detaliile preliminare. In continuare clientul va trebui sa aleaga intre variantele de sticla securizata oferite de Securit, tinand cont si restul culorilor sau modelelor prezente deja pe cladire; astfel sticla securizata poate fi clara, sablata, serigrafiata sau colorata.

Copertinele de sticla Securit International sunt rezistente la conditiile extreme de umezeala excesiva si temperaturi extrem de ridicate, sticla utilizata avand un nivel ridicat de rezistenta. Pentru detalii si comenzi puteti contacta compania Securit International, pentru a discuta concret cu un reprezentant, cu privire la tipul de serviciu de care aveti nevoie, cladirea ce urmeaza a fi amenajata, costuri si alte detalii relevante.

De asemenea, vizualizati website-ul companiei: www.securitinternational.ro
Mail – office @ securitinternational
Telefon – 0213213176, 0213213176