7 metode de a economisi bani atunci cand inchiriati o masina

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBucuresti, inchirieri auto, inchirieri masini, rent a car
Ultima actualizareJoi 4 mai 2017
Vizualizari1140

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe măsură ce orașele noastre devin mai aglomerate și dorim mașini personale la prețuri accesibile și confortabile, serviciul de închiriere auto este o alternativă bună pentru oricine dorește să se bucure de plimbări cu mașina la o fracțiune din cost și fără prea multe costuri de întreținere și alte costuri.
Deci, într-o astfel de situație, ce puteți face pentru a economisi mai mult și pentru a vă bucura de cele mai bune mașini, la preturi mici? Iată câteva sfaturi utile pentru dvs.:

1. Exploreaza Internetul, cauta de exemplu "Swiso rent a car ieftin"
Puterea informatiei internetului este atât de mare încât nu există nimic care să nu poată fi găsit. Fiind un fenomen obișnuit de a compara preturile și de a alege cel mai buna optiune dintre toate este cu adevărat benefic pentru aproape toată lumea.

Aproape toate serviciile de închirieri auto au portalul lor online unde prețul este listat. Puteți, de asemenea, să navigați prin reducerile disponibile pe care le puteți valorifica și să vă bucurați de serviciile la un buget redus.

De asemenea, puteți utiliza serviciile VPN pentru a utiliza o adresă IP locală pentru a obține taxe mai mici, deoarece multe servicii de închiriere de mașini monitorizează adresa IP și locația dvs. pentru a determina cât de mult vă vor percepe taxe.

2. Selectați destinația cu înțelepciune
Rețineți întotdeauna că nu toate locațiile sunt evaluate în mod egal. În general, serviciile de transport cu autobuzul de la aeroport vă costă puțin mai mult decât celelalte. Motivul este că la un aeroport taxele și taxele se adaugă la tariful real. Dar taxele și taxele variază, de asemenea, locația în locație.

3. Planificați-vă călătoria la sfârșit de săptămână
Momentul planificarii călătoriei dvs. contează foarte mult. De obicei, tarifele afisate sunt mai mari în zilele lucrătoare și mai scăzute în weekend. Deci, dacă călătoria dvs. este flexibilă pentru calendar, este mai bine să o planificați în weekend. Weekend-ul vă va ajuta să economisiți bani în ceea ce privește taxele de închiriere, precum și să vă folosiți week-endul în loc să vă luați un concediu în zilele dvs. oficiale.

4. Rezervati masina dorita din timp
Rezervarea târzie este una dintre cele mai mari greșeli pe care le faceți cu toții în ceea ce privește economisirea banilor. Este un mit că închirierea unei mașini chiar înainte de călătorie vă va ajuta să economisiți bani. În schimb, vă pot percepe niște bani în plus. Întotdeauna preferați să rezervați o mașină de închiriat înainte de călătorie. Cu aceasta, puteți scăpa de taxele din sezonul de vârf sau diverse sarbatori care se aplică. Astfel veti putea depasi acest obstacol în planificarea calatoriei și aranjamentele dvs.

5. Luați în considerare asigurarea auto a masinii inchiriate
Înainte de a finaliza închirierea de mașini, vi se oferă o exonerare de daune provocate de coliziune și o renunțare la prejudiciu. Ambele politici sunt bune atunci când conduci o mașină închiriată, dar politica de asigurare proprie poate avea unele dintre caracteristicile generoase. Trebuie să sunați agentul dvs. de asigurări pentru a cunoaște acoperirea politicii dvs. de asigurare. Nu trebuie să semnați tranzacția înainte de confirmarea completă, deoarece vă va percepe suplimentar.

6. Obțineți un card de membru al Clubului de inchirieri
Majoritatea serviciilor de închirieri auto vă oferă posibilitatea să vă alăturați membrilor. Scopul aderării la un club este că plătiți o sumă bună pentru a vă alătura clubului. Acesta adaugă o sumă mare în organizatia lor lor, împreună cu un client confirmat și pe termen lung. În schimb, dumneavoastra veti beneficia de numeroase oferte prin care puteti sa economisiti bani.

7. Împachetați elementele suplimentare de care aveți nevoie
Majoritatea furnizorilor de servicii de închiriere de mașini vă percep taxe pentru elementele suplimentare de care aveți nevoie; Cum ar fi setul de siguranță pentru copiii dumneavoastră. Deci, dacă aveți deja una, ar trebui să o purtați cu dvs.

Acesta vă va ajuta să vă asigurați siguranța copiilor dvs., precum și să vă salvați de taxele suplimentare. Banii pot fi ușor economisiți atunci când călătoriile sunt planificate cu înțelepciune și inteligență.

Indiferent de serviciul de închirieri auto pe care îl angajați pentru calatoria dvs., luați în considerare punctele menționate mai sus și aveți o experiență fără durere. Aceste metode mici te pot ajuta să treci printr-o experiență sănătoasă în contul tău bancar.

Recomandarea noastra de economisire a banilor
Swiso rent a car ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti si in principalele orase din tara si practica preturi incepand de la 6 euro fara TVA pe zi.
swiso-rent-a-car-bucuresti.ro