Design interior pentru dormitor - vila mediteraneana

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, mobila dormitor, vila
Ultima actualizareMiercuri 21 iunie 2017
Vizualizari1655

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca sunteti fascinati de stilul mediteranean de decor interior, inseamna ca va doriti o locuinta care denota un farmec aparte. Vibratia exotica si reconfortanta pe care o transmite acest stil, il face potrivit pentru designul interior al unei vile la malul marii. Alaturi de o echipa de specialisti in design interior mediteranean, veti reusi sa incorporati cu succes toate elementele caracteristice acestui stil, asfel incat sa putem implementa toate detaliile cuprinse in proiectul 3 D.

Nobili Interior Design este pe piata din anul 2008 si detine proiecte de amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Mentionam proiectari interioare pentru vile, garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Bucuresti, Constanta, Pitesti. Sibiu si alte orase. Abordam diverse stiluri de design interior, de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Intotdeauna se va discuta cu clientul optiunile acestuia privind gama de culori pentru designul vilei. Daca in schimb iti doresti sa reamenajezi doar dormitorul, designerii iti vor sugera cateva optiuni in cea ce priveste implementarea stilului mediteranean. Nuantele calde combinate cu cele vibrante sunt cele mai renumite cand vine vorba de acest stil exotic. Stilul mediteranean ne duce implicit cu gandul la natura, asadar ne vom axa pe culori, texturi si forme cat mai naturale. Specialistii vor imbina cat mai armoios aceste elemente si vor tine cont si de personalitatea beneficiarului.

Podeaua trebuie sa fie din lemn triplu stratificat, iar tavanul poate etala un candelabru din fier forjat sau chiar niste lustre cu un aer usor rustic. Mobilierul care face parte din aceasta ambianta este cel clasic confectionat din lemn. Incorporam un pat cu o tablie care poate contine un imprimeu marin. Un sifonier cu rafturi din lemn sau o masuta cu oglinda si un scaun cu spatar din ratan vor finisa intregul aspect al acestei incaperi.

Mobilierul poate fi facut pe comanda, in special daca dormitorul care este in proces de amenajare este o incapere mica, ingusta sau spatioasa si inalta. Incercam sa nu aglomeram inutil spatiul din dormitor si sa ne concentram atentia pe obiecte cat mai practice, insa deosebite din punct de vedere estetic. Fiti increzatori in cei de la Nobili Interior Design si in creativitatea acestora. Pentru astfel de oameni cu viziune, fiecare proiect de design interior casa sau vila reprezinta sansa de-a bucura clientul.