Pagina 1 din 1
Schimbarea numelui de familie
Scris 25 April 2005 - 04:52 PM
Am auzit ca se poate schimba numele de familie..de aceea am si deschis acest subiect.As vrea sa stiu pe ce considerente se face asta.Ce demersuri sunt necesare?Astept un raspuns.Numai bine
[B]
Scris 11 May 2005 - 01:03 AM
Buna ma numesc andre. O mica informatie daca vrei ,deci eu dupa ce m-am casatorit mi-am schimbat numele de familie cu al fetei dar am pastrat si numele meu, de de fapt din Andrei la-am facut Andre. In fine, am apelat la un avocat crezand ca merge mai repede . Acum sunt deja 5 luni si ieri ma suna si zice ca-i mai trebuie o copie de pe buletin... In fine, e o poveste complicata cu schimbarea numelui si totusi fara avocat e mult mai greu . De platit (daca te ajuta la ceva) am platit deja vreo 130 euro si daca apelezi la avocat cauta unul bun . Intra pe www.avocatnet.ro pentru mai multe informatii. Sper ca ti-a fost de folos,bafta !
Aceasta postare a fost editata de ConteleDrakula: 11 May 2005 - 01:11 AM
Scris 09 June 2005 - 10:43 AM
Am gasit pe net ceva interesant..cred ca aceasta e o cerere de schimbare de nume.ANEXA Nr. 31
CERERE DE SCHIMBARE DE NUME
cerere_schimbare_nume.doc (36.4K)
Number of downloads: 506
CERERE DE SCHIMBARE DE NUME
cerere_schimbare_nume.doc (36.4K)
Number of downloads: 506
Scris 11 June 2005 - 02:41 PM
Cert e un singur lucru...
Ai de umblat de nici nu-ti trece prin cap pentru schimbarea numelui de familie...
Si de asteptat.., cam tot atat...
Ai de umblat de nici nu-ti trece prin cap pentru schimbarea numelui de familie...
Si de asteptat.., cam tot atat...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
concediu de maternitate | mama darius | 1 | 8.606 |
|
Ce parere aveti de ideea asta?
Pt justitiabili, studenti si practicieni |
micusorin | 18 | 6.989 |