Pagina 1 din 1
fericiti cei saraci cu duhul
Scris 07 March 2007 - 11:17 PM
va las pe voi sa analizati acest pasaj...viata este un joc..
.nu te ingrijora daca te-ai accidentat...
da reset.
..in final totul se reduce la unul...
Scris 09 March 2007 - 04:21 AM
Da,viata este un joc si fiecare il joaca cum poate.....unii mor din start,altii se mai chinuie putin,crezand ca o sa iese invingatori si tocmai cand credeau ca sunt aproape de premiul cel mare.....mor.....si uite asa se ia totul de la capat,o data si inca o data.....acelasi joc...aceiasi soarta o avem cu totii.....eu o sa pun pause,sa-mi prelungesc putin agonia.....cine castiga?
acela care a facut jocul.....cine?
acela care a facut jocul.....cine?
Scris 11 March 2007 - 08:02 PM
daca stii sa joci jocul cum trebuie poti castiaga . cupa e o eternitate langa divinitate.
Scris 18 March 2007 - 10:03 PM
...viata un joc...hmmm,se poate spune si asa ,eu o definesc ca fiind un animal salbatic - te ataca atunci cand te astepti mai putin de aceea e bine sa fii cu "garda" sus permanent sa ai puterea si curajul sa-l infrunti
unde-s doi puterea creste
Scris 19 March 2007 - 08:22 AM
Viata este mai degraba o scoala. un test. Poti sa il treci ...sau nu. Poti sa pleci de aici "imbogatit"(mai evoluat) ...sau nu.Fiecare primeste spre rezolvare o problema- propria viata. Suntem diferiti.Datele problebei sunt diferite- si cerintele sunt diferite. Rezolvi o problema grea... urmatoatrea va fi si mai grea.Asa evoluam!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sa ne punem imaginatia la contributie!
Poveste cu "zambete" |
Kaleidoscope | 29 | 9.186 |
|
Ce este economia subterana?? (prost sa fii, noroc ca esti!) | simplu | 16 | 9.812 |
|
Incotro?
a avea sau nu un model de urmat? |
ToDieFor | 18 | 8.821 |
|
POEZIA SADICULUI! | kyroptus | 12 | 37.574 |
|
Cat se poate de fun! Fug in lume cu banii de paine. |
doriniciu | 64 | 9.641 |
Contact
Facebook
Twitter