Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
calcis

fericiti cei saraci cu duhul

Recommended Posts

va las pe voi sa analizati acest pasaj...viata este un joc.. :yes: .nu te ingrijora daca te-ai accidentat... :lol2: da reset. :crazy: ..in final totul se reduce la unul... :doh:

Da,viata este un joc si fiecare il joaca cum poate.....unii mor din start,altii se mai chinuie putin,crezand ca o sa iese invingatori si tocmai cand credeau ca sunt aproape de premiul cel mare.....mor.....si uite asa se ia totul de la capat,o data si inca o data.....acelasi joc...aceiasi soarta o avem cu totii.....eu o sa pun pause,sa-mi prelungesc putin agonia.....cine castiga?

acela care a facut jocul.....cine?

daca stii sa joci jocul cum trebuie poti castiaga . cupa e o eternitate langa divinitate.

...viata un joc...hmmm,se poate spune si asa ,eu o definesc ca fiind un animal salbatic - te ataca atunci cand te astepti mai putin de aceea e bine sa fii cu "garda" sus permanent sa ai puterea si curajul sa-l infrunti :D unde-s doi puterea creste

Viata este mai degraba o scoala. un test. Poti sa il treci ...sau nu. Poti sa pleci de aici "imbogatit"(mai evoluat) ...sau nu.Fiecare primeste spre rezolvare o problema- propria viata. Suntem diferiti.Datele problebei sunt diferite- si cerintele sunt diferite. Rezolvi o problema grea... urmatoatrea va fi si mai grea.Asa evoluam!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this