sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cainele se scoala prea devreme si vrea afara Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 05 February 2007 - 03:14 PM

Am un cocker. Are 10 luni. In timpul zilei il scot afara cam la 3-4 ore si astfel nu face in casa. Dar noaptea e prea lunga pentru ea si ar vrea s-o scot de pe la ora 5 dimineata. Cum nu ma las sculata ma tot inghionteste cu laba pina ma trezeste de tot, dar nu mai apuc sa ies cu ea si face in casa. Daca ies imediat (la ora 5) totul ar fi OK. Cum rezolv aceasta problema? Cum s-o fac sa astepte macar pina la 6.
Multumesc
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 14 February 2007 - 11:45 AM

La 10 luni ar trebui să fie suficient dacă ieşi cu ea de 3-4 ori pe zi. Depinde şi la ce oră mănâncă. Dacă e câine de apartament, după un an şi jumătate ar trebui să-i dai mâncare o singură dată pe zi, dar acum probabil încă-i dai de două ori pe zi. Dacă mănâncă ultima dată pe la 20:00 şi ieşi cu ea pe la 22:00, pentru 30-40 min., ar trebui să fie suficient până a doua zi dimineaţă pe la 7:00 - 8 :00.

Aceasta postare a fost editata de harald: 14 February 2007 - 11:49 AM

0

#3 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 14 February 2007 - 11:51 AM

faci asa: ultima iesire in decor sa fie cat mai tarzie, apoi nu o mai lasi sa bea apa sau sa manance
in cateva zile ai scapat, dar e important ca la sculare sa fie scoasa afara
0

#4 Utilizator offline   radu84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-February 07

Scris 14 February 2007 - 02:35 PM

o tavita cu nisip? numai sa nu se invete sa faca tot acolo :yahoo:
0

#5 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 14 February 2007 - 06:48 PM

Multumesc!
Am sa incerc sa nu ii mai dau apa seara de pe la ora 19 si s-o scot la 21,30. Sper sa rezolv.
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 14 February 2007 - 10:39 PM

Vezi postarearadu84, la Feb 14 2007, 02:35 PM, a spus:

o tavita cu nisip? numai sa nu se invete sa faca tot acolo ;)

Aia se foloseşte pentru pisici :blink: Câinele nu face în casă, dacă are de-ales. Pentru el, casa e cuşca (vizuina de acum 10.000 de ani) aşa că n-o să facă în casă.

Vezi postareacititor1, la Feb 14 2007, 06:48 PM, a spus:

Am sa incerc sa nu ii mai dau apa seara ...

Asta nu prea e în regulă, un câine ar trebui să aibă apă permanent la dispoziţie. Eu am avut tot timpul câini, Ciobăneşti germani şi scoţieni (Collie) şi la 10 luni nu mai făceau demult în casă, fără să le ascundă nimeni apa. E suficient să corelezi programul de masă cu cel de ieşit afară. Şi să nu-i dai să mănânce nimic din categoria "mâncare gătită", ca să nu bea aiurea apă. Sosurile şi prăjelile dăunează şi oamenilor, nu numai câinilor :cry:
0

#7 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 15 February 2007 - 03:07 PM

Vezi postareacititor1, la Feb 5 2007, 05:14 PM, a spus:

Am un cocker. Are 10 luni. In timpul zilei il scot afara cam la 3-4 ore si astfel nu face in casa. Dar noaptea e prea lunga pentru ea si ar vrea s-o scot de pe la ora 5 dimineata. Cum nu ma las sculata ma tot inghionteste cu laba pina ma trezeste de tot, dar nu mai apuc sa ies cu ea si face in casa. Daca ies imediat (la ora 5) totul ar fi OK. Cum rezolv aceasta problema? Cum s-o fac sa astepte macar pina la 6.
Multumesc

As vrea sa am o idee. :P Si pisica mea se trezeste tot cam asa si scoala toata casa. Noroc ca nu trebuie sa o scoatem.
0

#8 Utilizator offline   black_diamond 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-August 07

Scris 29 January 2008 - 11:47 PM

pai...si catelusa mea mai face in casa ocazional. are 7 luni si a invatat sa faca afara de pe la 3 luni...dar se mai intampla si accidente. Apropo de mancarea gatita....nu stiu zau care e mai buna...adica v-ati uitat cate e-uri au toate mancarurile pt catei? conserve sau mancare uscata... Nu stiu ce sa mai cred, dar Zuzi chiar nu mai mananca mancare de catei de cand a inceput sa-si schimbe dintii. Eu zic ca sunt mai sanatoase oasele care nu fac schije, carnita fiarta, peste file sau conserva(mai rar) si legume fierte. :D
0

#9 Utilizator offline   ingerash_vesel 

• nothing
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-January 08

Scris 30 January 2008 - 06:47 PM

Vezi postareablack_diamond, la Jan 29 2008, 11:47 PM, a spus:

pai...si catelusa mea mai face in casa ocazional. are 7 luni si a invatat sa faca afara de pe la 3 luni...dar se mai intampla si accidente. Apropo de mancarea gatita....nu stiu zau care e mai buna...adica v-ati uitat cate e-uri au toate mancarurile pt catei? conserve sau mancare uscata... Nu stiu ce sa mai cred, dar Zuzi chiar nu mai mananca mancare de catei de cand a inceput sa-si schimbe dintii. Eu zic ca sunt mai sanatoase oasele care nu fac schije, carnita fiarta, peste file sau conserva(mai rar) si legume fierte. :cheer:

Eu cainelui meu ii dau mereu ciorba cu gaturi de pui si legume si portia i-o fac cu paine.Mananca si mancare uscata,primeste si tablete cu vitamine in fiecare zi.Si uite asa acum are 8 ani :P Singurele oase care i le-am dat toata viata au fost de pui,mai rar de vita (ii face placere sa rontaie ore intregi la un os de vita).

Iar in cazuri de urgenta,cand nu-l pot scoate imediat afara,face la toaleta :doh: N-a facut niciodata in alta parte,numai la toaleta.Mai lipsea sa se aseze pe wc cu ziarul in fata precum cainele din "Bruce Allmighty" :roll:

Aceasta postare a fost editata de ingerash_vesel: 30 January 2008 - 06:44 PM

0

#10 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 31 January 2008 - 12:09 PM

te duci cu el afara la 5 dim....

si matzele mele vor afara la 5 dim;si ma trezesc
de fapt ,cine se scoala de dimineata ajunge departe...multumeste-i cainelui!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) O friptura de ciine
alimentatie neconventionala
dmb  49 16.194
Hot Topic (New) Atasamente Care caine este cel mai potrivit pentru paza?
pareri privind alegerea cainelui de paza
hans  111 34.901
Poll (No New) Chestionar:    Caini
se vedem cainele preferat
Seb@st!@n  0 813
Replici noi Leucemie la caini GiiieeMan  4 3.590
Replici noi Bishon cu probleme la ochi Gasher  2 863