Peretii de sticla iti transforma casa sau afacerea

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, pereti de sticla
Ultima actualizareJoi 7 septembrie 2017
Vizualizari1202

Voteaza & Distribuie

Descriere

Folosirea panourilor de sticla pentru partitionarea peretilor este un trend modern in designul interior. Ambele furnizeaza o gama diversa de solutii si creeaza posibilitati nelimitate. Principalele avantaje a acestor tipuri de solutii sunt instalarea usoara si curatenie.

Peretii sunt o serie de panouri de sticla distinct ce sunt fixate fie in rama de aluminiu, fie in rama de lemn. Un perete de sticla este atragator din punct de vedere vizual si o solutie pentru compartimentarea spatiilor in cazul casei sau spatiului tau commercial. In afara de combinarea utilitatii cu frumusetea, creeaza o atmosfera spatioasa si luminata pentru cladirea ta. Panourile de sticla pentru pereti pot fi folosite in case si birouri pentru partitionarea unei camera. Acestea permit mediului exterior sa se conecteze cu cel interior. Spre exemplu, putem folosi pereti de sticla intr-un living pentru a permite luminii sa intre, ceea ce ofera senzatia unei verande deschise. Desi panourile de sticla nu ofera intimidate, pot fi folosite draperii pentru a trece peste acest dezavantaje.

Peretii de sticla sunt potriviti atat pentru interioare moderne, cat si pentru cele obisnuite. Iata cateva beneficii ale peretilor de sticla:

  • Se obtin dintr-o singura sursa cu calitate garantata;
  • Impart spatiul in timp ce mentin o ambianta deschisa;
  • Exista panouri de sticla pictate, gravate sau simple pentru o experienta personalizata;
  • Peretii de sticla antifonati sunt folositi pentru un control al sunetului eficient.

Dupa ce ai facut o investitie intr-o zona exterioara, ar trebui sa te bucuri in interior de toate conditiile meteo, instaland panouri de sticla in loc de pereti obisnuiti.

Un perete de sticla este perfect pentru cladiri care au urmatoarele:

  • O priveliste deosebita;
  • Vedere la gradina si mediul exterior;
  • O piscina;
  • Un teren de golf.

Optiuni de design cu panouri de sticla

Ai o multime de optiuni cand vine vorba de alegerea sticlei, de la sticla obisnuita, laminata sau mata pentru a-ti indeplini nevoile. Expertii de la Vitrerieglass.com te vor sprijini cand vine vorba de optiunile peretilor de sticla pe care le ai. Acestia sunt specialisti in solutii pentru pereti de sticla. Solutiile lor sunt flexibile pentru majoritatea tipurilor de cladiri. Peretii de sticla montati de catre acestia fac minuni transformand cladirile in arta.

Echipa de instalare de la Vitrerie Glass Bruxelles executa proiecte de instalare a peretilor de sticla peste tot in Bruxelles. Acestia au oamenii potriviti, pregatirea potrivita, dar si experienta necesara pentru a oferi cele mai bune servicii.