Oboseala permanenta
Scris 11 November 2006 - 05:46 PM
Scris 11 November 2006 - 06:21 PM
Niste cauze des intalnite sunt lipsa de fier,de calciu,magneziu,probleme cu ficatul,etc etc etc
Scris 11 November 2006 - 06:50 PM
si spaghetele am auzit ca te fac mai fericit si iti dau energie, umbla la hormonul fericirii
consuma multe alimente bogate in vitamina B, suc de lamaie sau portocale
Scris 11 November 2006 - 09:24 PM
Noir Désir, la Nov 11 2006, 06:50 PM, a spus:
da?! Eu am mancat 3 luni de zile numai paste si paste si paste si iar paste de mi-sa acrit de paste pana am inceput sa gatesc si eu ca omul mancare calumea si crede-ma...energie ioc, fericire ioc...doar ca se gatesc rapid
Scris 11 November 2006 - 09:37 PM
Scris 15 November 2006 - 12:19 AM
Scris 22 November 2006 - 02:58 PM
Scris 14 May 2007 - 05:09 PM
La investigatiile medicale(interne/cardio/endo/neuro) totul a iesit ok, medicii punand totul pe seama stresului, desi singurul factor de stres ar fi starea proasta.
Doar calciul ionic sub limite - 3.6 . Am luat tot felul de suplimente inclusiv intravenos si l-am urcat pana la 3,9 dar starea mea n-as putea zice ca s-a imbunatatit.
Ma trezesc foarte obosit, mereu imi vine sa dorm dar nu reusesc sa adorm. Noaptea ma trezesc frecvent mai ales spre dimineata.
Am incercat ceaiuri, vitamine, reflexoterapie...dar se pare ca n-a functionat nimic.
Vreo sugestie?
Scris 14 May 2007 - 05:55 PM
ianosv, la May 14 2007, 06:09 PM, a spus:
La investigatiile medicale(interne/cardio/endo/neuro) totul a iesit ok, medicii punand totul pe seama stresului, desi singurul factor de stres ar fi starea proasta.
Doar calciul ionic sub limite - 3.6 . Am luat tot felul de suplimente inclusiv intravenos si l-am urcat pana la 3,9 dar starea mea n-as putea zice ca s-a imbunatatit.
Ma trezesc foarte obosit, mereu imi vine sa dorm dar nu reusesc sa adorm. Noaptea ma trezesc frecvent mai ales spre dimineata.
Am incercat ceaiuri, vitamine, reflexoterapie...dar se pare ca n-a functionat nimic.
Vreo sugestie?
Nu cumva esti deprimat? Depresia da astfel de simptome.
Daca nu, poate ar fi bine sa mergi la un homeopat. Ajuta.
Scris 14 May 2007 - 05:59 PM
ianosv, la May 14 2007, 06:09 PM, a spus:
Vreo sugestie?
gaseste o ocupatie ce necesita munca fizica
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu alimentatia | Thenees | 0 | 220 |
|
Chestionar:
Cafeaua...
Este buna? este rea? in ce masura? |