sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oboseala permanenta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   predator 

• Predator
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 05

Scris 11 November 2006 - 05:46 PM

sal'! De cand eram mic, am avut tot timpul o stare permanenta de oboseala! Chiar daca ma odihnesc, tot obosit ma simt! Care ar putea fi cauza?
0

#2 Utilizator offline   adriana10 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-July 06

Scris 11 November 2006 - 06:21 PM

Oboseala poate aparea din sute de motive.Nu ai dat nici un detaliu,daca ai facut analize daca ai facut niste controale medicale.
Niste cauze des intalnite sunt lipsa de fier,de calciu,magneziu,probleme cu ficatul,etc etc etc :(
0

#3 Utilizator offline   Noir Désir 

• well organized chaos
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 11 November 2006 - 06:50 PM

conteaza foarte mult alimentatia, mancanca fructe, ciocolata :(
si spaghetele am auzit ca te fac mai fericit si iti dau energie, umbla la hormonul fericirii :doh:
consuma multe alimente bogate in vitamina B, suc de lamaie sau portocale
0

#4 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 11 November 2006 - 09:24 PM

Vezi postareaNoir Désir, la Nov 11 2006, 06:50 PM, a spus:

spaghetele am auzit ca te fac mai fericit si iti dau energie

da?! Eu am mancat 3 luni de zile numai paste si paste si paste si iar paste de mi-sa acrit de paste pana am inceput sa gatesc si eu ca omul mancare calumea si crede-ma...energie ioc, fericire ioc...doar ca se gatesc rapid :(
0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 11 November 2006 - 09:37 PM

Si eu am in ultima vreme senzatia asta de oboseala permanenta,si habar nu am de ce.Cert este ca e chestie si de metabolism,felul in care te hranesti,felul in care iti programezi timpul.Sunt mai multi factori.
0

#6 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 15 November 2006 - 12:19 AM

Inainte de a manca tot felul, puneti-va si intrebarea daca dormiti suficient si corect. Reduceti consumul de excitante: cafea, ceai, cola, etc In ceea ce priveste mancarea trebuie sa mancati variat, daca nu stii ce sa manci cel mai bine iti faci la inceputul saptamanii o lista cu ce sa manci in fiecare zi si sa te tii de ea.
0

#7 Utilizator offline   avp2 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-November 06

Scris 22 November 2006 - 02:58 PM

predator, incearca o dieta conform grupei tale sanguine, pe mine m-a ajutat si bineinteles fa-ti niste analize detaliate
0

#8 Utilizator offline   ianosv 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-May 07

Scris 14 May 2007 - 05:09 PM

De vreo cateva luni am tot felul de simptome ciudate: vro 2 zile ma doare capul, apoi o zi cu greata si ameteli, in alte zile am spasme musculare si furnicaturi, palpitatii, urechi infundate.
La investigatiile medicale(interne/cardio/endo/neuro) totul a iesit ok, medicii punand totul pe seama stresului, desi singurul factor de stres ar fi starea proasta.
Doar calciul ionic sub limite - 3.6 . Am luat tot felul de suplimente inclusiv intravenos si l-am urcat pana la 3,9 dar starea mea n-as putea zice ca s-a imbunatatit.
Ma trezesc foarte obosit, mereu imi vine sa dorm dar nu reusesc sa adorm. Noaptea ma trezesc frecvent mai ales spre dimineata.
Am incercat ceaiuri, vitamine, reflexoterapie...dar se pare ca n-a functionat nimic.
Vreo sugestie?
0

#9 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 14 May 2007 - 05:55 PM

Vezi postareaianosv, la May 14 2007, 06:09 PM, a spus:

De vreo cateva luni am tot felul de simptome ciudate: vro 2 zile ma doare capul, apoi o zi cu greata si ameteli, in alte zile am spasme musculare si furnicaturi, palpitatii, urechi infundate.
La investigatiile medicale(interne/cardio/endo/neuro) totul a iesit ok, medicii punand totul pe seama stresului, desi singurul factor de stres ar fi starea proasta.
Doar calciul ionic sub limite - 3.6 . Am luat tot felul de suplimente inclusiv intravenos si l-am urcat pana la 3,9 dar starea mea n-as putea zice ca s-a imbunatatit.
Ma trezesc foarte obosit, mereu imi vine sa dorm dar nu reusesc sa adorm. Noaptea ma trezesc frecvent mai ales spre dimineata.
Am incercat ceaiuri, vitamine, reflexoterapie...dar se pare ca n-a functionat nimic.
Vreo sugestie?

Nu cumva esti deprimat? Depresia da astfel de simptome.
Daca nu, poate ar fi bine sa mergi la un homeopat. Ajuta.
0

#10 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 14 May 2007 - 05:59 PM

Vezi postareaianosv, la May 14 2007, 06:09 PM, a spus:

Vreo sugestie?

gaseste o ocupatie ce necesita munca fizica
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme cu alimentatia Thenees  0 220
Poll (No New) Chestionar:    Cafeaua... * * * * *
Este buna? este rea? in ce masura?
Victor Apostu  34 12.891
Replici noi Atasamente Servicii gratuite de consiliere, reintegrare socială și terapie integrativă- Bucuresti - Ilfov Oncosuport  0 1.086
Replici noi Proteza de gamba modulara
AJUTOR ! ! !
angela b  7 8.066
Replici noi Problema penis oroles23  8 5.219