sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

OMG sau organismele modificate genetic reprezinta un risc in cazul consumului lor? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   George Florian 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-September 06

Scris 01 November 2006 - 03:01 PM

:flowers:
Intrarea Romaniei in UE ipune renuntarea la comecializarea, cultivarea plantelor modificate genetic. Ma intreb de ce sunt daunatoare consumul de soia modificata genetic pentru om chiar daca sunt consumate de animale care devin sursa de hrana pentru om?
0

#2 Utilizator offline   bogdan_5844 

• Cyborg
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-September 06

Scris 09 November 2006 - 09:04 PM

animalele alea cred ca intr-un fel Filtreaza chestiile rele ca sa zic asa,si in noi ajung doar chestiile bune:DOrganismele Modificate Genetic cred ca nu sunt bune daca ajung pe cale directa :- ,si deci trebuie sa ajunga la noi prin niste intermediari :good: :blink: Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun :P :aranjare: :lol:
0

#3 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 10 November 2006 - 10:50 AM

Vezi postareabogdan_5844, la Nov 9 2006, 09:04 PM, a spus:

animalele alea cred ca intr-un fel Filtreaza chestiile rele ca sa zic asa,si in noi ajung doar chestiile bune:DOrganismele Modificate Genetic cred ca nu sunt bune daca ajung pe cale directa :doh: ,si deci trebuie sa ajunga la noi prin niste intermediari :hi: :cheer: Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun :) :tease: :crazy:

:o: .... vezi cazul "trchinelozei" :soc:
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 10 November 2006 - 04:37 PM

Vezi postareaGeorge Florian, la Nov 1 2006, 03:01 PM, a spus:

:)
Intrarea Romaniei in UE ipune renuntarea la comecializarea, cultivarea plantelor modificate genetic. Ma intreb de ce sunt daunatoare consumul de soia modificata genetic pentru om chiar daca sunt consumate de animale care devin sursa de hrana pentru om?

Sincer? Pentru că prostia legislatorilor (a politicienilor, în general) ca şi a publicului larg (cel care votează politicienii) nu cunoaşte margini.

Faptul că plantele modificate genetic ar fi dăunatoare, nu s-a demonstrat. Şi oricum, ar trebui demonstrat fiecare caz în parte, pentru fiecare specie de plantă şi pentru fiecare modificare propriu-zisă. În Statele Unite, nu par să fie dăunătoare :- da' pe ăs'lalt mal de Atlantic trăieşte o faună :) mai sensibilă (legislativ) la plantele modificate genetic :stars: :D

P.S. E exact ca şi cu radiaţiile emise de telefoanele mobile. Legislatorii folosesc telefoanele mobile de behăie, dar pretind că emisiile lor radio (0,2-2W) ţi-ar putea afecta creierul. În timpul ăsta, o staţie radio de 1.500 KW (!) ca aia de la Tâncăbeşti, nu îţi afectează creierul, chiar dacă tuburile de neon se aprind singure în apropierea ei. :(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Clonarea roportal  75 25.824
Replici noi Hidrogenul.Energia viitorului?
Modalitati de producere, transport, utilizare.
Nykolas2001  13 5.594
Hot Topic (New) Atasamente Energii naturale Alethia  37 10.853
Replici noi Brevetarea unei inventii
Pasii de la idee, la brevetare si apoi aplicarea ei
IonescuS  5 5.051
Hot Topic (New) un zvon ciudat despre monitoare
s`ar putea sa faca implozie
bobby00778  22 11.720