Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Solutii inteligente si performante pentru degivrare rampe si alte cai de acces

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, instalatii electrice
Ultima actualizareMiercuri 15 februarie 2017
Vizualizari1497

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din cauza procesului natural de incalzire-racire, zapada ce se topeste pe parcursul anotimpului geros se transforma in gheata si astfel cauzeaza probleme pentru utilizarea cailor de acces din jurul casei sau a rampelor din dreptul garajului. Pentru aceste probleme specifice gasiti solutii simple si eficiente materializate sub forma de sisteme de degivrare rampe cu tehnologie performanta prin intermediul cablurilor incalzitoare electrice.

Rolul unui sistem de degivrare rampe

Aceste sisteme de degivrare rampe sunt utilizate petru a peveni aparitia si formarea ghetii. Aceste sisteme care folosesc cabluri incalzitoare electrice pot fi utilizate pentru degivrarea rampelor platformelor, treptelor, teraselor, aleillor pe care se circula in curte, dar si pentru suprafetele din fata garajului.

Iosoli Impex Srl furnizeaza echipamente performante pentru degivrare

Compania Iosoli Impex Srl utilizeaza pentru sistemele de degivrare rampe cabluri incalzitoare electrice de tip ARAK-TWIN care sunt realizate de producatorul german A. Rak Wärmetechnik GmbH.
Aceste cabluri sunt utilizate cu scopul de a inlatura zapada prin topirea acesteia si prevenirea formarii ghetii ca urmare a procesului de inghetare a zapezii.
Suprafetele pe care sunt montate aceste cabluri sunt incalzite in mod automat.
Aceste sisteme de degivrare rampe au termostaturi ce au functia de a determina tempertura din exterior prin intermediul senzorilor de precipitatii, astfel incat acest sistem va porni doar atunci cand conditiile meteorologice sunt identificate ca fiind defavorabile.
Sistemul porneste in mod automat si determina activarea procesului de topire a zapezii ceea ce elimina complet riscurile asociate cu formarea ghetii.

Beneficiile instalarii sistemelor de degivrare rampe in jurul casei

Utilizatorii sistemelor de degivrare rampe beneficiaza de urmatoarele avantaje:
  • Accidentele cauzate de zapada din abundenta sau gheata se reduc in mod considerabil;
  • Rampele, aleile sau alte cai de acces in curti sunt mentinute in permanenta curate si intr-o stare buna de utilizare;
  • Economisirea tipului care ar trebui alocat in mod normal curatarii manuale a acestor cai de acces;
  • Aceleasi cai de acces sunt mentinute in stare buna ceea ce permite prelungirea duratei de viata, precum si a rezistentei lor in timp;
  • Cablurile incalzitoare electrice utilizate pentru degivrarea rampelor sau a altor cai de acces sunt extrem de puternice si rezistente la conditiile climaterice exterioare astfel incat orice utilizator beneficiaza de o investitie pe termen lung.

Iosoli Impex – Partenerul ideal pentru circulatie in conditii optime pe timp de iarna

Gheata ce se formeaza pe caile de circulatie din jurul casei dvs. reprezinta un pericol care nu trebuie sub-apreciat, din cauza faptului ca alunecarea pe gheata poate determina leziuni grave, iar daca vorbim despre alunecare masinii pe gheata, atunci este foarte dificil redresarea acesteia, ceea ce iarasi poate cauza riscul accidentarii.
Echipamentele de degivrare destinate curatarii ghetii, reprezentate de sistemele de degivrare rampe, repezinta moduri ideale de a curata gheata in mod rapid si eficient, astfel incat circularea pe aceste suprafete sa fie sigura.
Pentru orice intrebare suplimentara, compania pune la dispozitie formularul de contact disponibil pe site-ul acesteia: Degivrare-Incalzire-Electrica.ro la urmatoarele numere de telefon: 0722507799, 0737213312.